Aan iedereen

Aan Iedereen

Geliefden, vrienden, iedereen die ik niet ken etc.

Het wordt tijd dat ik iets van me laat horen.
Sommigen denken dat ik nog in Peru ben, anderen in het AMC in Amsterdam maar ondertussen zit ik ergens anders:
Revalidatiecentrum Gaasperdam
Kamer 26
Soestdijkerstraat nr 4
1107 HG Amsterdam
Tel. 020-5642300
En hier blijf ik zeker een maand als het niet meer is.

Allereerst Peru.
Ik heb meegemaakt wat er in de bus is gebeurd, maar ik kan het niet zien. Ik ben een week buiten westen geweest. Gered door een Nederlandse arts in die week. Daarna, één dag in het Taypikala hotel. Gelukkig daar was Helma en heb ik ook veel van de rest van de groep gezien die de volgende dag naar huis gingen. Daarna ben ik in een privé-ziekenhuis in Puna terechtgekomen. Ik heb er 10 dagen gelegen.
Ondertussen kwamen Daniël (jongste zoon van Karel) met zijn vriendin, Folkert en Gerrit. Zij hebben Karel laten cremeren in Lima en later met Jorge uitgestrooit over Lake Titicaca, Aramu Muru Doorway en Machu Picchu. Wat over is, is naar Mirthe gegaan, de middelste dochter van Karel.

Ik ben op 18 en 19 december met Lan Peru en de KLM naar Nederland gekomen samen met een arts van Eurocross.
Daarna ben ik in het AMC beland. Daar ben ik op 23 december jl. geopereerd aan mijn linker knie en linkerarm, waar ze twee actieve ontstekingen vonden tijdens de operatie. Ik ben tot 3 januari in het AMC geweest en ben bezig om te revalideren. Ik moet opnieuw leren lopen en ben gehandicapt aan mijn hele linkerkant (en dat terwijl ik links ben).
Ik trok het engelenkaartje balans en niet te vergeten transformatie. Nou dat klopt wel!

Ik wil jullie bedanken voor de grote stroom kaarten. Het is ongelofelijk. Ik wil er een paar uitlichten.
Allereerst Harriët Algra. Zij woont in Brummen. Je hoeft alleen maar een stukje haar te knippen en dat gaat ze testen. Ze doet dit vooral voor kankerpatiënten. Ze werkt met computersystemen. Zij heeft ook de Kogi’s en de Hopi’s naar Nederland gehaald. Ga naar deze vrouw! Ze heeft goede mensen opgeleid in andere steden zoals Amsterdam.

Dan zijn er mensen die met ons meewilden op reis maar die er op het laatst toch vanaf zagen. Ik ben blij dat ze contact opgenomen hebben.
Mensen die vanuit hun liefde zomaar een kaart hebben gestuurd. Dank jullie wel!
Ik denk aan Frank die met zijn 0-punt-energie zoveel mensen bereikt.
Ik denk aan Op Hodenpijl waar Paul & Carla zingen maar waar ook de rest van de groep is zoals Dirk & Tine en de rest van de crew.
Dank jullie wel voor alles.

Lees www.dehoogstetijd.info en ga ook naar www.wanttoknow.nl (Guido Jonkers) die ook Wilka Zelders promoot en veel omgaat met Hannah van Buuren.
Ik wil jullie bedanken voor alle condoleances en beterschapswensen.

Ik ga nu een heel nieuw traject in, maar ik ben weer boven water.

Heel veel liefs,

Caroline (& Karel)