Borstkanker-special

Als je deze nieuwsbrief niet goed of volledig kunt ontvangen, ga dan naar onze website www.stralendegroeten.nl voor een betere versie!

Karel & Caroline van Huffelen, Postbus 141, 8160 AC Epe www.karelencaroline.nl contact@karelencaroline.nl

RECTIFICATIE:
Viering lente-equinox als aanzet voor de Perureizen

Op zaterdag 20 maart (in plaats van 21 maart zoals vermeld in onze vorige nieuwsbrief en onze Peru-brochure) houden wij een speciale lente-equinoxviering bij ons medicijnwiel, die een aanzet zal zijn voor de beide initiatiereizen door Peru en Bolivia. Iedereen, die de roep van de Andes en de Meesters van het Titicacameer hoort en overweegt of al besloten heeft dit reisavontuur met ons aan te gaan, is welkom vanaf 14.00 uur. We vragen je iets te eten mee te nemen (potluck), graag zonder lichaamsvreemde additieven (synthetische E-nummers); wij zorgen voor salades en drankjes. Om 18.00 uur beginnen we met de ceremonie. Dit is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met ons en Carla & Paul (die de nieuwe lente muzikaal zullen inluiden) en vooral om je te laten voorlichten over alle details van de reizen:
telefoon 0573-491611 of
e-mail.
In maart en april houden we samen met Carla & Paul een vijftal Peru/Bolivia-presentaties met beeld en muziek: we verwijzen je naar de Activiteitenagenda hierna. En op 21 maart staan we alle vier op de Onkruidbeurs. Ook daar zijn we beschikbaar voor vragen over Peru.


Initiatiereizen door Peru
Eind 2010 organiseren wij samen met Carla & Paul van der Veldt (zangduo The Heart of Hearts, voorheen ToBe) twee spannende inwijdingsreizen door Peru en Bolivia. Klik voor een uitgebreide reis- en informatiebrochure met het van-dag-tot-dag-programma op Initiatiereizen door Peru.
Mocht je geïnteresseerd zijn in onze reizen dan raden we je aan ons boek Op weg naar Meesterschap met de Meesters van het Titicacameer te lezen. Het boek geeft een uitstekende impressie van de aard van onze reizen, de sfeer van de Andes en de levensomstandigheden van haar bewoners.


Botscandagen
Op verschillende plekken in Nederland worden botscandagen georganiseerd.
De botscans kosten ca. € 30 en worden door de meeste verzekeraars vergoed. Er wordt een scan gemaakt van de hiel middels geluidstrillingen en u ontvangt tevens informatie over OsteoDenx. Dat is een natuurlijk produkt dat de zelfwerkzaamheid van het lichaam activeert, waardoor bot opnieuw wordt aangemaakt. Let wel: het houdt de afbraak (osteoporose) van de botten niet alleen tegen, maar zorgt er ook voor dat er nieuw bot ontstaat.
• 1 maart, Wormerveer
Informatie: Hanna Kraan, tel.075-7722880
e-mail:
j.m.kraan@upcmail.nl
5 maart, Lelystad
Informatie: Jeanette Kleine Wiecherink, tel. 053-4347836
e-mail:
kleinewiecherink@hotmail.com
29 maart, Houten (bij Utrecht)
Informatie: Loes Hesselink, tel. 06-22933638
e-mail:
loes@loeshesselink.nl
30 maart, Kerkrade
Informatie: Oneness Centrum, tel 054-5455464
e-mail:
info@jeanfreer.nl


Genezingen via
Bruno Gröning

Lezing:
Za 6 maart in Emmen
Artsen Symposia:
Za 20 maart in Rotterdam
Zo 21 maart in Amsterdam
Voor informatie en locaties
kijk hier...

Documentaire over het fenomeen Bruno Gröning
Za 3 en 24 april en op 15 mei
Locatie: Orca
Adres: Germanenlaan 360,
7312 JJ Apeldoorn (wijk Orden)
Filmvoorstelling in 3 delen incl. 2 pauzes (catering aanwezig)
Contact: 0313-632989
e-mail:
cr.frederiks@xs4all.nl
www.bruno-groening-film.org


De Hoogste Tijd
Het nieuwe maandelijkse e-mail-magazine De Hoogste Tijd bevat een variatie aan onderwerpen die worden aangedragen door bezorgde burgers en burgerinitiatieven. Het eerste nummer was een groot succes. Lees in het volgende nummer, dat binnenkort uitkomt, onze bijdrage Het verband tussen het martelaarschap van Jezus Christus, de Tweede Wereldoorlog en de War on Terror. Voor info en gratis abonnement klik op
www.dehoogstetijd.info.


GenezendVermogen
Auteur en arts Henk Fransen en zijn partner Marjolein Engbers zijn ook een maandelijkse nieuwsbrief begonnen onder de titel GenezendVermogen.
Geïnteresseerd? Klik op
www.genezendvermogen.nl.


Oproep
Er komt een nieuwe film uit over bewerkt voedsel, pesticiden en hun impact op onze gezondheid. We vragen iedereen die deze nieuwsbrief leest binnen drie dagen
deze link aan te klikken om de trailer te bekijken, opdat de film wereldwijd in de bioscoop vertoond zal worden. Dit is in het belang van iederéén!  


Gezocht: redacteur technisch-Engels
Ons boek Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk is vertaald in het Engels. We gaan een enigszins verkorte versie in de USA en UK publiceren. We zoeken nog een technisch onderlegde redacteur die beschikt over kennis van draadloze toepassingen in de USA en de erbij horende Amerikaans/Engelse terminologie.
Wie heeft goede suggesties? Stuur je info naar
contact@karelencaroline.nl. Wij zijn jullie dankbaar als je met ons mee wilt denken!


Aangeboden: woonparadijs op Landgoed
Voormalige koetsierswoning nabij kasteel (O-NL). Overgang bos en veld: ree, haas, egel,
eekhoorn, bos- en kerkuil. Bloemrijk. Overvloed aan sneeuwklokjes, narcissen,
stinsenplanten. Huur €1300 p.m. Geschikt voor 1 à 2 personen.
Overnamesom: n.o.t.k. Info:
alorah@iname.com


 

Beste lezer(es),
Laat deze borstkanker-special rondzingen zodat-ie al je vriendinnen bereikt!

Is borstkankeronderzoek borstkankerverwekkend?
Van vele kanten kregen wij het verzoek toegemaild om een petitie te tekenen voor vervroeging van borstkankeronderzoek bij vrouwen. Onze haren rezen te berge. En we besloten diepte-onderzoek naar de oorzaken van borstkanker te doen. Eén ervan is de ioniserende straling van röntgenapparatuur en CT-scans: hoe gering die ook is, er bestaat géén veilige dosis!
Borstkanker is de laatste decennia sterk toegenomen. Het risico op borstkanker is in geïndustrialiseerde landen ongeveer vijf maal hoger dan in ontwikkelingslanden waar men nauwelijks over elektriciteit beschikt. Elektrische en elektronische toepassingen veroorzaken elektrostress die gerelateerd is aan borstkanker, zo blijkt onder meer uit het BioInitiative Rapport. Zelfs zeer lage blootstellingsniveaus’s zijn al riskant. Vrouwen die een beugel-bh dragen, lopen een verhoogd borstkankerrisico, want ze hebben antennes onder de bloes die de straling van – bijvoorbeeld – de computer versterken en concentreren in het boezemgebied. Borstweefsel is het meest gevoelige weefsel van het hele lichaam!
De overheid is passief! Die maakt zich meer zorgen om de gezondheid van de industrie dan die van de burger. Vrouwen dienen dus zelf het heft in handen te nemen en preventiemaatregelen te treffen.
Lees onze
Borstkanker-special voor alle ins and outs over oorzaken, symptoombestrijding en preventie van borstkanker. We zouden het op prijs stellen als je je ervaringen inzake dit precaire thema met ons zou willen delen. Eén ding is zeker: de vrouwen moeten opstaan en het overheidsbeleid niet langer pikken!


Het Mexicaanse-griepvaccin is buitengewoon chemisch afval!
Demissionair minister Klink wil een brede evaluatie over de manier waarop Nederland de grieppandemie heeft aangepakt. Hij kondigde een onafhankelijk onderzoek aan. Hoe onafhankelijk zal de commissie zijn die hij zelf benoemt? Wij weten nog iemand voor die commissie. Iemand, die het Ministerie van Volksgezondheid uitgebreid heeft geadviseerd over de Mexicaanse griep en die steeds heeft volgehouden dat hij onafhankelijk was: viroloog Ab Osterhaus die in opspraak kwam wegens zijn overvloedige banden met Big Pharma, diverse farmaceutische bedrijven die belang hebben bij het toedienen van vaccinaties en die zich grof verrijkt hebben aan het H1N1-vaccin. Ab Osterhaus adviseerde de andere Ab (Klink) om 34 miljoen vaccins aan te schaffen.
Kijk hier voor de verrassende hoeveelheid belangenverstrengelingen van Osterhaus. Journalist Daan de Wit brengt de dubieuze besluitvorming van Klink rond de aanschaf van de vaccins helder in kaart. Klink zit nu nog met zo’n 20 miljoen vaccins in de maag die hij aan de straatstenen niet kwijt kan.
Zelfs letterlijk niet, want het is buitengewoon chemisch afval omdat er kwik in zit,
lees hier...
Is het niet bizar dat het H1N1-vaccin (met het wettelijk verboden kwik erin!) veilig genoeg werd bevonden om in te spuiten bij kleine kinderen, ouderen en zieken die tot de zogenaamde risicogroepen behoren, terwijl de nu overtollige hoeveelheid vaccins als buitengewoon chemisch afval dient te worden aangemerkt om te voorkomen dat het milieu er ernstig door belast raakt? Hier is de demissionaire Ab Klink nog lang niet klaar mee!


Documenten over de aankoop van 34 miljoen vaccins
De Stichting StralingsArmNederland (SAN) verzocht Minister Klink om openbaarmaking van stukken en documenten die betrekking hebben op de besluitvorming omtrent de aankoop van de 34 miljoen H1N1-vaccins. Klink weigerde deze informatie te verstrekken. Bij uitspraak d.d. 30 oktober 2009 oordeelde de Rechtbank in Zwolle dat Klink de gegevens niet onmiddellijk openbaar hoefde te maken omdat er geen sprake was van een zwaarwegend spoedeisend belang. Op 7 januari 2010 verklaarde de VWS-commissie bezwaarschriften Awb het bezwaar van SAN gegrond: het Ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) dient nu de gevraagde informatie of delen daarvan te verstrekken. Wij zijn benieuwd naar het vervolg! We houden je op de hoogte.


Nodeloze vaccinaties:
Europees Parlement onderzoekt Mexicaanse-griepschandaal WHO

Het parlement van de Raad van Europa wil een onderzoek naar de druk die geneesmiddelenbedrijven uitoefenden bij het uitroepen van de Mexicaanse griep tot pandemie. Volgens de raad lieten de experts van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zich te veel leiden door Big Pharma. Aldus de krant De Morgen.
De Raad van Europa, waarin 47 Europese landen zitting hebben, wil dat er later deze maand een onderzoek en een spoeddebat komen. De Duitse parlementsvoorzitter van de raad, Wolfgang Wodarg, noemt het uitroepen van de loze pandemie een van de grootste medische schandalen van deze eeuw. ‘Het uitroepen van een alarmerende pandemie mag nóóit worden beïnvloed door medicijnverkopers’, stelt hij.
In een ontwerpresolutie die tijdens het spoeddebat zal worden voorgelegd, luidt het onder meer dat miljoenen gezonde mensen wereldwijd nodeloos zijn blootgesteld aan onbekende neveneffecten van griepvaccins die onvoldoende waren getest. (belga/adb)
[Saillant detail: het hoofd van de WHO, Margaret Chan, heeft zich niet laten inenten tegen de Mexicaanse griep. Ze behoorde overigens wel tot de zogenaamde risicogroep van de zestigplussers!]


VERS VAN DE PERS: Farmaceut in de fout
Zo luidt de kop van een voorpagina-artikel in het dagblad Trouw van vandaag 26 februari 2010. GlaxoSmithKline (GSK), producent van het vaccin tegen baarmoederhalskanker, Cervarix, heeft op talloze grove manieren de marketingregels overtreden. Niets is het bedrijf te dol: klik op
Farmaceut in de fout.
Demissionair minister Klink is echter zelf ook bezig de marketingregels te overtreden, omdat hij niet alleen met 20 miljoen Mexicaanse griepvaccins in de maag zit, maar ook met miljoenen HPV-vaccins (Cervarix).
Vorig jaar kwam maar de helft van de opgeroepen 13- tot 16-jarige meiden opdagen voor de maagdenprik. Klink heeft nu een professioneel reclamebureau ingehuurd om actief (of agressief?) de jonge meidengroep te gaan bewerken, opdat hij de overbodige en dubieuze vaccins niet hoeft weg te gooien.
Onbegrijpelijk dat een volksgezondheidsministerie in zee wil gaan met een farmaceutisch bedrijf dat zich helemaal wezenloos manipuleert. GSK was ook hoofdleverancier van het H1N1-vaccin! Alles op kosten van de belastingbetaler.
Overigens, het dagblad Trouw is altijd uitstekend geïnformeerd over de farmacie. Het is de enige krant die voortdurend diepte-onderzoek doet naar de handel en wandel van Big Pharma.


Aspartaam krijgt een lieve, zoete nieuwe naam, maar blijft het giftige additief  E951!!
Aspartaam is een lichaamsvreemd synthetisch landbouwgif dat kankerverwekkend en neurotoxisch is, maar desondanks door de voedings- en drankengiganten in forse hoeveelheden als zoetmiddel E951 in ons voedsel en in dranken wordt gestopt. Het zit ook in sauzen, snoep, light-produkten en kauwgom. Aspartaam heeft maar liefst 92 contraïndicaties (bijwerkingen) en is in een aantal landen, waaronder Duitsland, verboden. Aspartaam is een ziekmaker die sluipt, sleept en sloopt en heeft als zodanig een slechte naam gekregen. De fabrikant Ajinomoto heeft daarom een nieuwe, lieve naam bedacht: aminosweet, teneinde jou als consument een rad voor ogen te draaien, maar het blijft het extreem toxische E951!!
Pas op met E951 en lees Wat zit er in uw eten? van Corinne Gouget, ISBN 9789077788288, voor meer achtergrondinformatie.
Voor meer info over de truc van de aspartaamfabrikant,
klik hier...


Red Bull: een dodelijke bom?
In ongeveer 100 landen is het drankje Red Bull ingevoerd. Je kunt het gewoon in de supermarkt kopen. Denemarken en Frankrijk verbieden Red Bull, want het is een experimenteel oppepdrankje, dat de gevaarlijke chemische stof glucuronolactone bevat. Klik
hier om kennis te nemen van de gezondheidsrisico’s.


Politiek gekonkel
We waren de afgelopen weken getuige van de beschamende manipulatie rond de Irak- c.q. Afghanistankwestie door de Nederlandse politiek. Eerst het gekonkel van Balkenende rond het Rapport van de Commissie Davids die tot de conclusie komt dat er géén legitimatie was voor de inval in Irak. Iedereen die zijn intuïtie gebruikt, wéét dat je geweld niet met geweld kunt bestrijden en dat dus andere belangen een rol hebben gespeeld: westerse – lees: Amerikaanse – oliebelangen.
Daarna waren Verhagen en Bos aan het konkelen over Afghanistan: meer troepen naar die regio of terugtrekking? Nobelprijs-voor-de-vrede-winnaar Obama stuurt nog eens 30.000 extra mannen (en vrouwen), zogenaamd om schoon schip te maken, naar Afghanistan. Wij vrezen evenwel dat de Amerikanen zich ook in Iran de olievelden zullen gaan toeëigenen (conform Irak). Minister van Buitenlandse Zaken Verhagen en Premier Balkenende en hun CDA waggelden als ganzen achter de agressieve militair-economische politiek van de VS aan. Tenslotte struikelde het vierde kabinet Balkenende over zijn eigen gebrek aan integriteit.


Integriteit in de politiek
Dat lijkt een contradictio in terminis. Is het mogelijk integer te zijn in het politieke ‘bedrijf’? Velen zullen geneigd zijn te zeggen dat dat niet bestaat. Toch is er een kentering gaande. De Partij voor de Dieren was de laatste jaren een flinke luis (over dieren gesproken!) in de pels van de regeringscoalitie door vanuit integriteit op te komen voor het belang van de dierenwereld.
Op 3 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats en op 9 juni de landelijke verkiezingen. Er bestaat de vrees dat 5 partijen ongeveer evenveel zetels zullen behalen, zo tussen de 19 en 25 per partij: CDA, PvdA, PVV, D’66 en VVD. Dat kon landelijk wel eens leiden tot een patstelling of een pittige confrontatie met de meest ondemocratische partij van dit moment: de PVV van volksmenner Wilders. Wij staan erbij en kijken ernaar, want we zijn niet werkelijk geïnteresseerd in politiek die gebaseerd is op afgescheidenheid!
Een nieuwe partij die vanuit integriteit wil gaan meedoen aan de landelijke politiek is de Partij voor Mens en Spirit (MenS) die in 2008 werd opgericht en een snelle groei doormaakte vanuit het besef dat er een Nieuwe Mens is die al dat gekonkel op de ouderwetse manier zat is en behoefte heeft aan nieuwe politiek op basis van samenwerking. MenS doet in Eindhoven en Amsterdam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. MenS heeft onze sympathie omdat zij gaat voor een warme samenleving, ontmarkting, een andere gezondheidszorg, onderwijs dat de authenticiteit van het kind ondersteunt, en een rechtvaardige economie. Interesse? Kijk op
www.mensenspirit.nl of stuur een mail naar info@mensenspirit.nl als je actief wilt deelnemen.


Overstromingen in de Heilige Vallei van de Inca’s
Het regenseizoen is dit jaar wel extréém vroeg begonnen in Peru! In de tweede helft van januari hebben drie dagen van overvloedige stortregens in de regio’s Cusco en Apurimac modderstromen, landverschuivingen en overstromingen veroorzaakt.
Toeristen werden per helicopter vanuit Machu Picchu en Aguas Calientes – die nog steeds niet per trein te bereiken zijn – geëvacueerd. Wat veel erger is: tienduizenden Peruvianen zijn dakloos geworden omdat hun huizen (huisjes) van adobe (baksteen van zand, leem en stro) zijn weggespoeld. Oogsten – het was net zomer in Peru – zijn grotendeels verloren gegaan: granen, groenten, quinoa, aardappelen en bonen. In de bergen zijn hele aardappelvelden weggespoeld. Het is een ramp voor de inlandse bevolking. De meeste mensen in de Heilige Vallei zijn straatarm. Help Peru en stort vóór 10 maart je bijdrage. Neem kennis van de noodkreet van
Margreet Duursema. Wij voelen ons sterk verbonden met de bevolking van Peru en in het bijzonder met de Heilige Vallei waar we altijd verblijven tijdens onze reizen.


• ACTIVITEITENAGENDA MAART 2010
Zondag 14 maart 2010, Essen (België, bij NL-grens)
Lezing De terugkeer van de Maria Magdalena-energie (Zwarte Madonna) en het Heilige Huwelijk op Aarde
Het bewustzijn van het Vrouwelijke Principe is aan het terugkeren op Aarde teneinde zich te versmelten met het Mannelijke Principe. In ieder mens, zowel in mannen als vrouwen. Als de Twee weer Eén worden, kan de Bronenergie rechtstreeks door ons heen werken (éénheidsbewustzijn). Caroline channelt Maria Magdalena, Jezus en de Bron van Al-Wat-Is.
Locatie: Centrum voor Zelf-Ontwikkeling vzw, Zwaneblok 7, B-2910 Essen
Tijd: 14.00 - 16.30 uur
Entree: € 12,50
Reserveren: telefonisch of per e-mail noodzakelijk
Tel: 0032 (0)4654504911 
E-mail: 
cvzo@skynet.be
Informatie: 
www.cvzo.be

• Donderdag 18 maart 2010, Wateringen (bij Den Haag, Delft, Rotterdam)
Lezing Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk
Deze lezing heeft ten doel meer bewustzijn te creëren over de gezondheidseffecten van mobieltjes, draadloos internet, snoerloze huistelefoons (DECT), slimme energiemeters, microgolfovens (magnetron) en zendmasten. Met praktische aanwijzingen voor een veilig gebruik van draadloze technologie en detectie van stoorvelden door bouwbioloog Herold Hering. Alleen op deze avond is er een speciale aanbieding voor hen die een bouwbiologisch onderzoek wensen.
Locatie: Vrije Visie, Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen 
Aanvang: 20.00 uur  (zaal open 19.30 uur)
Entree: € 6,50
Reserveren: niet nodig 
Informatie: 
www.crwateringen.nl

• Zaterdag 20 maart, viering Lente-equinox als aanzet voor de Perureizen
Zie elders in deze nieuwsbrief.

• Zondag 21 maart 2010, Onkruidbeurs in Houten
Samen met Paul & Carla hebben wij een stand, waar je ook naartoe kunt komen als je vragen hebt over Peru.

• Zondag 28 maart 2010, Brummen (bij Zutphen)
Peru/Bolivia-presentatie met beeld en muziek
Je hoeft niet per se met ons naar Peru te reizen om de energie van de Andes te kunnen voelen.
Via schitterende dia's zal er tijdens onze lezingen een energie worden neergezet waarbij de Meesters van het Titicacameer (voorheen Lemurië) zich kenbaar zullen maken.
Paul & Carla van der Veldt (zangduo The Heart of Hearts, voorheen ToBe) zorgen voor een muzikale opwarmer! Mocht je zin hebben in een van onze initiatiereizen, dan is dit een goede gelegenheid je te oriënteren en met ons vieren kennis te maken.
Locatie: Spiritueel Café Brummen in de Grote Zaal van Stichting Welzijn,
Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Entree: € 10
Reserveren: niet nodig
Inlichtingen: G.E. Colenbrander, tel. 0575-560092
(Een deel van de opbrengst is bestemd voor de Parivarthana School, voor dove en geestelijk gehandicapte weeskinderen in India:
www.connectinghearts.nl)

Voor lezingen in de maand april 2010 zie agenda op www.karelencaroline.nl 

We zouden het fijn vinden om je tijdens één van onze activiteiten te ontmoeten.
Vergeet vooral niet van de sneeuwklokjes te genieten!

Met stralende groeten,

Karel & Caroline
februari 2010
www.stralendegroeten.nl

Als je regelmatig onze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen, klik dan hier.