DE MEGA-KANJER-ZOMERNIEUWSBRIEF

Als je deze nieuwsbrief niet goed of volledig kunt ontvangen, klik dan hier voor een betere versie!

Karel & Caroline van Huffelen, Postbus 141, 8160 AC Epe www.karelencaroline.nl contact@karelencaroline.nl

Informatiebijeenkomst Peru-reizen in Soesterberg
Voor hen, die mee willen naar Peru of geïnteresseerd zijn in een van onze reisavonturen in november of december 2010, houden we op zondagmiddag 27 juni 2010 in Soesterberg een informatieve bijeenkomst. Dit is tevens een pracht gelegenheid om mede-reizigers te leren kennen. Onze co-begeleiders Carla & Paul (Muziekformatie The Heart of Hearts) en Helma Derksen zijn ook van de partij om te zingen, delen en uit te wisselen. Al je vragen worden beantwoord.

Locatie: Amersfoortsestraat 112 (schuin t.o.v. Sauna Soesterberg), 3769 AM Soesterberg
Tijd: vanaf 16.00 uur
Bijdrage: potluck (zelf iets te eten meebrengen, bij voorkeur zonder lichaamsvreemde E-nrs.)
Aanmelden noodzakelijk:
contact@karelencaroline.nl


Peru/Bolivia-presentatie met beeld en muziek in Turnhout
Zondag 5 september 20120, Turnhout (grens Ned/België)
Galerie Ophelia:
www.ophelia.be
Leopoldstraat 7, B-2300 Turnhout
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Bijdrage: € 10
Aanmelden noodzakelijk:
contact@karelencaroline.nl


Informatiebijeenkomst Peru-reizen in Ethe (Virton)
Voor hen, die mee willen naar Peru of geïnteresseerd zijn houden we op zondag 12 september 2010 in Ethe (Virton), België, een informatieve bijeenkomst.
Tijd:     12.30 – 17.30 uur.
Lunch: 12.30 – 14.00 uur.
Bijdrage: potluck (zelf iets te eten meebrengen, bij voorkeur zonder lichaamsvreemde E-nrs.)
Aanmelden noodzakelijk:
contact@karelencaroline.nl


International Indiginous Peace Summit
De Kogi en de Hopi komen naar Nederland op 27 en 28 augustus a.s. en naar België op 29 en 30 augustus voor the International Indiginous Peace Summit. Klik
hier voor info.


Sacred Union: verdiepende muzikale reis naar Katharenland in Zuid-Frankrijk
Wij hebben de afgelopen tien jaar tal van Maria Magdalenareizen in Zuid Frankrijk georganiseerd, met als afsluiter in 2009 de Zwarte Madonnareis m.m.v. onze vrienden/soulhealers Carla & Paul van der Veldt van de muziekformatie The Heart of Hearts (voorheen To Be). Wat onze reizen door de Pyreneeën  betreft, geven we het stokje door aan Carla & Paul. Heb je zin in een muzikale, verdiepende week in het oude mystieke Katharenland, neem dan contact met hen op. Hun prachtige brochure is te downloaden via hun website:
www.theheartofhearts.com.
Er is nog plaats in de week van 31 juli t/m 7 augustus. Voor info: info@theheartofhearts.com.


Botscandagen
28 juni Wormerveer

Informatie: Hanna Kraan (het Blauwe Huis): tel 075-7722880
e-mail:
j.m.kraan@upcmail.nl
9 juli Kerkrade (11 – 19 uur)
Aanmelding: Centrum Oneness, Wim Michiels tel 45-5319071
e-mail:
info@jeanfreer.nl
Infomatie: joleid penterman,
tel. 06-52640412
e-mail:
joleid1@hotmail.com
12 juli Haarlem
Informatie: Nicole van Olderen
023-5321009 of 06-41041509
e-mail:
n.vanolderen1@chello.nl

Voor botscandagen in september en oktober klik hier.


Goud voor de Gezondheid
Dr. Gert Schuitemaker, apotheker en doctor in de geneeskunde, actualiseerde zijn bestseller Het Gouden Boekje voor de Gezondheid, subtitel Alles over vitaminen, mineralen en voedingssuplementen. Schuitemaker is expert op het terrein van de orthomoleculaire geneeskunde en voeding. In vlotte stijl zonder potjeslatijn weet hij de gewone mens uit te leggen hoe je fit blijft door voeding aangevuld met voedingssupplementen. Onderwerpen: het waarom van extra vitamines en mineralen, verarming door land- en tuinbouw, bescherming tegen vrije radicalen en stress, praktische info over (basis)suppletie, tips, samenwerking tussen vitamines en mineralen, van zwangere vrouwen tot vegetariërs, voorkoming van kwalen (botontkalking, dementie, suikerziekte, depressie, staar, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten). En voorts: Gezond oud worden, ook wel bekend als life-extension. Prof. J.G. Defares noemde dat ooit: jaren toevoegen aan het leven en leven toevoegen aan de jaren! Dit gouden kleinood van Schuitemaker is een aanrader voor hen die basiskennis over orthomoleculaire voeding willen opdoen in twee avondjes lezen. Het Gouden Boekje voor de Gezondheid, 10e geheel herziene druk 2010:
www.gezondeboeken.nl en www.ortho.nl.


Een oversekste kerk
In een formidabel opgebouwde, spetterende speech maakt de Britse acteur Stephen Fry duidelijk hoe hij over de handelwijze van de Rooms-Katholieke Kerk denkt. Relativerend en verhelderend!
Klik
hier... 


Retraite in Zuid-Frankrijk
In de ongerepte natuur van het Katharenland is een idyllische hut te huur die – in de vorm van een kapel – is opgebouwd uit hout, leem en stro. Voor één à twee personen. Een ideale plek om de eenheid met jezelf en de natuur te ervaren. Er zijn verschillende formules mogelijk, al dan niet met vitale vegetarische maaltijden. Evt. ook craniosacraalsessies.
Informatie: Adriana van den Haak, tel. 0033-468315773, e-mail:
adrianavandenhaak@yahoo.fr


Een menselijke economie
Bij Uitgeverij Aspect verscheen het boek Een menselijke economie (208 pag. ISBN 9059118782) van auteur en econoom Ad Broere, dat niet alleen de schaduwkanten van de vrije economie en de crisis belicht, maar vooral ook een pleidooi blijkt te zijn voor een kleinschaliger, menselijke economie waarin een nieuwe benadering van geld en economie centraal staat. Mét praktijkvoorbeelden. Géén ingewikkeld verhaal voor ingewijden, maar een helder betoog voor de geïnteresseerde leek. Beslist een aanrader!


Ter overname: mamasonline.nl
Carola Eppink is de stuwende kracht achter de website mamasonline.nl. De missie van mamasonline is mama’s (en daarmee ook de papa’s) bewust te maken van het belang van internetopvoeding. Dat gaat veel verder dan alleen voorlichting geven.
Carola zoekt nu een waardige overnamekandidaat die haar missie wil voortzetten.
Klik op:
http://www.mamasonline.nl/


Ecosia
Een lezeres schreef ons het volgende over de zoekmachine Ecosia: ‘Vanwege de positieve intenties erachter heb ik een tijd geleden Ecosia geïnstalleerd. Het kon helaas slechts een fractie vinden van wat ik – al vergelijkend – kon vinden via bijv. Google en dat is toch de functie van een zoekmachine. En alhoewel ik begreep waarom dat zo was, heb ik Ecosia toch weer uit mijn computer geprobeerd te halen, hetgeen helaas slechts na zeer veel moeite lukte en wat me een onprettig gevoel gaf.’


Draadloos Brugge
Niet alleen de Brugse bisschop Vangheluwe maar zelfs de Stad Brugge is de draad kwijt. Letterlijk en figuurlijk! Het pittoreske Brugge heeft twee miljoen overnachtingen per jaar. Daarvoor zijn heel veel WiFi-hotspots (nodig). Jan Allein van
www.beperkdestraling.org vraagt om reacties op een artikel in Nieuwsblad.be waarin met geen woord wordt gerept over mogelijke effecten voor de volksgezondheid: dat is kennelijk een brug(ge) te ver. Gesuggereerd wordt dat het glasvezelnetwerk gebruikt gaat worden, maar reeds uit de tweede alinea van het artikel blijkt dat de eerste antennes al geïnstalleerd zijn.
Bron:
klik hier


Duurzame vee(l)teelt
Vind je ook dat onze vee-industrie nu eindelijk eens diervriendelijk, milieuvriendelijk en duurzaam moet worden? Honderd Nederlandse hoogleraren in ieder geval wel…
Kijk op
www.duurzameveeteelt.nl


 

Waarde lezer(es),

Onze nieuwsbrieven staan bekend om hun degelijkheid en het uitgebreide scala aan thema’s. Ze pakken wel eens fors uit, maar we kunnen moeilijk anders. Eens in de maand trekken we er minstens een week voor uit om de nieuwsbrief samen te stellen in co-creatie met ons secretariaat en tenslotte met onze grafisch ontwerpster die de opmaak verzorgt.
Dat kost veel tijd, energie en ook geld, terwijl de nieuwsbrieven kosteloos worden verspreid.
Als iedereen een vrijwillige bijdrage van € 1 (of zo) voor deze nieuwsbrief zou overboeken naar bankrek. 65.32.60.857 t.n.v. K. van Huffelen te Epe, dan zouden we gemakkelijk uit de kosten komen: het is maar een kleine moeite en één eurootje is voor niemand een aderlating!
Deze keer een mega-kanjer-zomernieuwsbrief – gratis of voor een prikkie – omdat we de zomermaanden gaan gebruiken om even op adem te komen. We zullen twee maanden uit de ether zijn. Bewaar je humor en relativeringsvermogen, ondanks de complexe situaties in de wereld. We wensen je véél leesgenoegen!


Reisavonturen door Peru
Karel & Caroline organiseren samen met Carla & Paul van der Veldt (Muziekformatie The Heart of Hearts) twee mystieke reisavonturen door Peru en Bolivia:

  • I  Journey of Initiation van 15 november – 7 december 2010
  • II Journey of Celebration van 15 december – 6 januari 2011

Hoewel de beide reisprogramma’s logistiek vrijwel gelijk zijn en tijdens beide reizen inwijdingen én vieringen plaatsvinden, zijn de reizen toch verschillend van karakter. Lees de uitgebreide reisinformatie op www.karelencaroline.nl of vraag de reisbrochure aan: contact@karelencaroline.nl. Voor informatiebijeenkomsten en nog één Peru/Bolivia-presentatie: zie zijkader.


AVAAZ: door toedoen EU terug van 900.000 naar 500.000 ondertekenaars!!
De AVAAZ-petitie voor een verbod op genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen had 900.000 ondertekenaars op de teller, maar deze moest door nieuwe Europese eisen worden bijgesteld naar ca. 500.000, omdat vele ondertekenaars slechts hun initialen hebben gebruikt i.p.v. hun volledige voornaam!
Teken dus s.v.p. nogmaals als je niet je volledige voornaam + achternaam had vermeld!! Opnieuw onderweg naar de één miljoen ondertekenaars:
http://www.avaaz.org/nl/eu_gmo/?cl=609315085&v=6553
Laat je stem horen! Het helpt echt! Monsanto veroordeeld! Lees de mail van
Miep Bos!


Het Mexicaanse-griepvaccin-fiasco
Het Mexgriepvaccin bevat onder meer het landbouwgif Thiomersal dat voor de helft uit kwik bestaat. Als zodanig is het vaccin zwaar chemisch afval en mag het in Nederland niet verhandeld of vervoerd worden. Demissionair minister Klink van Volksgezondheid (what’s in a name?) liet het gifvaccin desondanks in baby- en kinderlijfjes inspuiten!
Hij bestelde 34 miljoen vaccins, waarvan slechts 3 miljoen stuks niet uitgeleverd werden. (Wat kost deze inbreuk op het contract?) Ook verkocht hij nog eens een kwart mio vaccins aan Estland, Litouwen, Macedonië en Suriname (waarschijnlijk voor een ‘prikkie’). Bijna 11 mio vaccins zijn gedistribueerd voor vaccinatie, zodat er ruim 20 mio vaccins ‘over’ zijn.
Die zullen worden vernietigd als ze over datum zijn. Als zwáár chemisch afval, nietwaar meneer Klink? Wij zijn benieuwd waar het kwik naar toe gaat. En wat de hele operatie uiteindelijk de belastingbetalers heeft gekost! Vele honderden miljoenen euro’s zijn over de balk gesmeten!


De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Mexgriepfraude
Big Pharma heeft miljarden verdiend aan de Mexicaanse griep, die vooral uit gebakken lucht, opgeklopte angst en een kunstmatig opgeschroefde pandemie bestond. De WHO-adviseurs profiteerden er flink van mee, maar de WHO wil geen openheid van zaken geven. De aasgierpraktijken beginnen aan het licht te komen en een groter publiek te bereiken.
Lees
hier verder.


Vaccinatiestrategie
Big Pharma voert een puur commerciële strategie van het ontwikkelen van vaccins voor allerhande – al dan niet bedachte – aandoeningen, onder het mom van het verbeteren van de volksgezondheid. De maagdenprik (HPV-vaccin) is er ook zo een: noch de werkzaamheid noch de bijwerkingen staan vast. De vaccins zijn vaak niet of nauwelijks getest en worden sowieso nooit gecontroleerd op lange-termijneffecten! Big Pharma beheerst de patentgeneeskunde totaal: dit zijn ondoorzichtige en duistere praktijken. Aan de vaccins zijn allerhande lichaamsvreemde stoffen toegevoegd, zelfs extreem giftige stoffen als kwik, formaldehyde, landbouwgif, rattengif en ga zo maar door: Big Pharma verdient vooral aan het ziekmaken van mensen! Het massaal inspuiten van diverse vaccins in baby- en kinderlijfjes en in lichamen van zieken en ouderen (de ‘risicogroepen’) verzekert Big Pharma van een gigantisch afzetgebied voor de exorbitante hoeveelheid medicijnen die aan de lopende band in lage-lonenlanden als China worden geproduceerd.
In de Verenigde Staten heeft een kind van negen jaar al veertig (!) shots gehad waarin een totale hoeveelheid van 113 vaccins! Nederland volgt de VS-praktijken meer en meer! Via Nationale Vaccinatieprogramma’s tracht Big Pharma de vaccins op te leggen aan de jonge bevolking evenals aan andere zogenaamde risicogroepen. Klik op
Vaccinatievaria voor uitgebreide informatie.


De maagdenprik
Voor wetenswaardigheden over het baarmoederhalsvaccin klik je op
De maagdenprik. Schrik niet!


Vaccinaties doorgeprikt
Dit is de titel van een zeer informatief boek met als subtitel Informeer je en kies dan het beste voor jouw kind. Het is geschreven door drie vrouwen, twee klassiek homeopaten en een arts. Dit boek behandelt alle aspecten die ouders moeten kennen om tot een verantwoorde keuze te kunnen komen. Zelfbeschikkingsrecht, ook het beschikkingsrecht over lichaam/geest van je kinderen, kun je alleen maar verantwoord uitoefenen als je werkelijk weet wat er telkens in de baby- en kinderlijfjes wordt gespoten en wat daarvan de effecten (kunnen) zijn. Advies aan alle ouders: aanschaffen! Advies aan alle grootouders: koop het voor je (klein)kinderen!
Een echte aanrader: ISBN 978-90-202-0373-8. Voor wie ook nog van Amerikaanse informatie op dit gebied wil kennnisnemen, nóg twee boeken van vaccinatie-experts:


Rebirthing: één van de beste zuiveringstechnieken
Ik, Karel, begon rond mijn 43ste te ontwaken en kwam tot de ontdekking dat ik een flinke rugzak vol verdriet en melancholie droeg. Een communicatie-adviseuse adviseerde mij om te gaan rebirthen. In twee maanden tijd deed ik tien sessies bij een rebirther die zelf door Leonard Orr, de nestor van de rebirthing-praktijk, was opgeleid. In die korte tijd raakte ik door het zeer professioneel en liefdevolle begeleide, verbonden ademen van een enorme lading verdriet af. Later heb ik opnieuw een aantal sessies gedaan.
M. Rose Windels uit Brussel vertaalde en bewerkte twee boeken van Leonard Orr waaraan ze haar eigen ervaringen met rebirthing toevoegde. Warm aanbevolen!
Wie wil er nou niet volledig vrij worden van verdriet en woede? Wie wil er geen natuurlijk en onbelemmerd leven leiden?
Voor info:
www.abreathwithrose.com en www.rebirthingbreathwork.com


Moestuintje: gegarandeerd biologisch en onbespoten!
In onze vorige nieuwsbrief hebben we je aangemoedigd om – als het kan – een moestuintje te gaan aanleggen. Het kan al op een klein stukje grond. In ons boek Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk besteden wij in Appendix 2 (bij het hoofdstuk over de magnetron of microgolfoven die de structuur van het voedsel vernietigt) flink aandacht aan wat gezond voedsel werkelijk inhoudt. Daarin namen we het volgende stukje over het creëren van een moestuintje op:
Wat denk je er trouwens van om zelf een simpel moestuintje aan te leggen? Sla, andijvie, wortelen, knoflook, aardappels verbouwen is echt niet moeilijk. Kinderen vinden het prachtig als je samen met ze een stuk gazon of border omzet in een moestuin: er is niets leukers dan snel kiemende tuinkers in geinige patronen en figuren te zaaien. Pompoen- en tomatenplanten geven spectaculaire opbrengsten. Zelf gekweekte bramen, bessen en frambozen plukken is het einde. En een composthoop maken is voor een kind het leerzaamste wat er bestaat. Want het ervaart hoe het universum alle materie transformeert! Afvalstoffen uit tuin en keuken worden door Moeder Natuur moeiteloos omgezet in waardevolle, vruchtbare, heerlijk geurende compost. Het kind leert en ervaart in een vroeg stadium wat kringloopeconomie is: ecologie en economie worden op natuurlijke wijze verbonden. Dit is een eenvoudige toepassing van ‘duurzaam’ produceren ofwel het Cradle-to-cradleprincipe. En… gegarandeerd biologisch en onbespoten!
Ook Anneke Bleeker van
www.verontrustemoeders.nl schreef er een boeiend stuk over waarin ze enkele interessante links opneemt:
www.squarefootgardening.com
www.makkelijkemoestuin.nl
http://jhlavac.mnsi.net/gardening/squarefoot.htm
www.hofvantwello.nl


Bouwbiologie & gezondheidseffecten van elektriciteit
Veel mensen realiseren zich niet dat een huis vol elektrische apparaten een forse aanslag kan betekenen op vitaliteit, welbevinden en gezondheid. Het is zelfs zo, dat in elke Westerse huishouding een overdosis aan elektrostress optreedt. Lees verder het door ons geschreven achtergrondartikel
Bouwbiologie & gezondheidseffecten van elektriciteit.


Vervuilde stroom (dirty electricity)
In de borstkankerspecial, die wij een aantal maanden geleden schreven, maakten we onze lezers attent op het fenomeen vervuilde stroom, in het Engels dirty electricity of ook wel dirty power geheten. De elektrostress waar we hiervóór over schreven beperkt zich niet alleen tot die van de elektrische apparaten en het elektrische circuit zelf. De elektrische bedrading in huis is doorgaans extra vervuild met relatief hoge frequenties (4kHz tot 100 kHz) waarvoor veel mensen (over)gevoelig zijn. Je kunt deze frequenties niet zien of ruiken, dus ze sluipen ongemerkt door je huis heen: ze sluipen en slepen. En ze slopen je gezondheid. Voor deze dirty electricity zijn de Stetzerizer Filters ontwikkeld. Ze zijn gemakkelijk te installeren. Er is een meetapparaatje bij waarmee je simpel per stopcontact de mate van dirty electricity kunt vaststellen. Het is een flinke éénmalige investering in de gezondheid van je gezin, waar je lang plezier van zult hebben. Informatie:
www.stetzerizer.eu


Opnieuw gezondheidsschade door mobiel bellen: zaagsel in het hoofd transformeert tot hersenkanker!
Het mede door Big Telecom gefinancierde Interphone Onderzoek vertoont een aantal leemtes waardoor eenzijdig te lage risicoberekeningen plaatsvonden. Een team van onafhankelijke wetenschappers heeft deze vooringenomenheid vastgesteld, gewaardeerd en gecorrigeerd: het risico op hersenkanker is minstens 25% hoger dan de Interphone Studie doet voorkomen! Dit wijst op een ‘hel van een hersenkankerpandemie’ in de komende jaren.
Verandering van mobiel-belgedrag dient de hoogste prioriteit te krijgen!
Lees
hier verder…


Neutraliseren van elektrostress
Er zijn diverse vormen van elektrostress en er bestaan producten die de gezondheidseffecten ervan neutraliseren. Lees
hier verder.


Pangasius: vergiftigde vis die duur wordt betaald
De Pangasius is een witvis uit de ernstig vervuilde Mekong-delta (Vietnam) die de laatste jaren de Europese markt overspoelt. Supermarkten, viswinkels en restaurants bieden de inmiddels overbekende pangasiusfilets aan hun klanten aan. Kankerverwekkende pesticiden, PCB’s, hormonen, kortom alles wat hij niet wil, krijgt de consument er gratis bij.
Smakelijk eten!
Oh ja, natuurlijk worden de kleine viskwekers – in onderaanneming – en visfileersters uitgebuit. Zo wordt de vis duur betaald in tal van opzichten. Overigens, ook de van origine Afrikaanse tilapia wordt in Zuid-Oost Azië gekweekt met een enorme dosis voor de mens schadelijke hormonen.
Klik op:
pangasius voor meer info.


Opnieuw aspartaam!!
We schreven er al vaker over in onze nieuwsbrieven: de zoetstof aspartaam (E951) is een killer die je zowel in vrijwel alle light-producten als in talloze andere voedingsmiddelen en dranken aantreft. E951 heeft tenminste negentig contraïndicaties (bijwerkingen/aandoeningen). Onderstaand document spreekt boekdelen. Stuur dat (of deze hele nieuwsbrief) door aan al je geliefden.
Klik op
aspartaam.


Chemtrails uit de kast: wetenschappelijk bewijs!
Vele mensen kunnen zich niet voorstellen dat de mensheid stelselmatig wordt vergiftigd. Aangestuurd door Pentagon en NAVO sproeien militaire en burgervliegtuigen chemicaliën en zware metalen als aluminium en barium in de atmosfeer. Verklaring van de militaire top: militair-strategische doeleinden, chemische en biologische experimenten [op het volk!] en de bestrijding van de zgn. global warming [een aperte leugen]. Klokkenluider en ex-burgemeester Peter Vereecke trekt aan de bel: hij presenteert een wetenschappelijk rapport van 300 pagina’s opgesteld door een internationaal team van inside experts die vertrouwd zijn met het vliegwezen. Daarin het bewijs voor de kwaadaardige chemtrailpraktijken.
Wij hebben twee links:

Zie ook: www.dehoogstetijd.info voor de Chemtrails Special van juni 2010


Wie trekken er op wereldniveau aan de touwtjes?
In het document
Wist u dat? worden betrekkingen en wetenswaardigheden onthuld die je in de main stream media niet zult lezen. We verwijzen je in dit verband nogmaals naar de Bilderberg & Chemtrails Special – juni 2010 van De Hoogste Tijd: www.dehoogstetijd.info.


Vingerafdrukken in het paspoort
Op
www.wacholland.org vind je info over een privacyrechtszaak tegen de staat betreffende vingerafdrukken in het paspoort. Surf ook naar www.vrijbit.nl.


Misinformatie over de olieramp in de Golf van Mexico
Vrijwel elke dag ontvangen wij van vele kanten informatie over de leugens van BP, de Amerikaanse regering en overheidsautoriteiten over wat waarschijnlijk de grootste milieuramp tot nu toe op deze planeet is. Olieconcerns behoren tot de grofste vervuilers van deze planeet. Ze nemen totaal onverantwoorde risico’s (zoals het boren in de zeebodem) en laten ze overal gigantische puinhopen en gifbelten achter.
De natuurlijke kringloop en de balans van geven en ontvangen zijn totaal verstoord: de oliegiganten nemen alleen maar van de natuur zonder ook maar iets constructiefs terug te geven. We hebben al vele rampscenario’s voorbij zien trekken: Nigeria, Alaska, de vergiftiging van junglegebied (en inheemse bevolking) in Ecuador, Kamsjatska, enz.
Meedogenloos, niets en niemand ontziend. En dan nu de Golf van Mexico met lange-termijn-effecten voor alle oceanen en al het maritieme leven. Het volgende Nederlandstalige document geeft een goed beeld van de gevolgen van manipulaties waar de dagbladen en de tv doorgaans aan voorbijgaan.
Bron:
klik hier... en kijk ook hier... 
Dr. Emoto, die zich al decennia met de boodschap en zuivering van water bezighoudt, schreef n.a.v. de ramp die zich in de Golf van Mexico voltrekt, een gebed van heling. Klik op
healingprayer of dr. Emoto voor het gebed en een toelichting erbij.

Met stralende groeten,

Karel & Caroline
juni 2010
www.stralendegroeten.nl

Als je regelmatig onze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen, klik dan hier.