De Mexicaanse griep: vaccineren OF NIET?

Karel & Caroline van Huffelen, Postbus 141, 8160 AC Epe www.karelencaroline.nl contact@karelencaroline.nl

Karel in EénVandaag
Gisteren ben ik door EénVandaag geïnterviewd over vaccinaties, vandaag 5 november is de uitzending op Nederland 1 om 18.15 uur. Ik ben benieuwd wat er, na het knippen en plakken door de redactie, van het interview overblijft.


Vaccineren? Laat u goed informeren!
is de titel van een steengoede folder met belangrijke informatie over het griepvaccin die je gratis kunt downloaden en vermenigvuldigen.
Kijk hier...


E-book De verborgen gevaren van vaccinaties
Auteur Teuni Kuiper heeft het vaccinatiethema in deze wetenschappelijke studie van 270 pagina's (pointsize 12) helemaal uitgesponnen: een must read voor diepgravers en mensen die het stuk alleen maar willen scannen op bepaalde thema's zoals het adjuvant MF59 (squaleen), kwik of aluminium.
Voor het gehele E-book kijk hier...


Shockerende beelden
We presenteren twee Amerikaanse filmpjes die haaks op elkaar staan. Het eerste filmpje gaat over een jonge, vitale vrouw die aan de wintergriepvaccinatie een hersenbeschadiging (dystonia) heeft overgehouden waardoor ze ernstig gehandicapt is geraakt.
In schril contrast hiermee staat het propagandafilmpje waarmee de Amerikaanse overheid de Mexicaanse-griepprik tracht te verkopen aan het publiek: een soort van muppet-show-animatie bedoeld om kinderen te hersenspoelen.
Klik hier en hier...Meer slachtoffers griepprik!
Klik hier voor actuele af en toe schokkende informatie over de griepprik.


Kunstveiling voor Kuychi, Peru!!
Op vrijdag 20 november is er een avond die in het teken staat van sponsoring van de Stichting Kuychi in Urubamba (Heilige Vallei van de Inca's) waar Helena van Engelen vergeten straatkinderen uit Cuzco weer een thuis geeft. Er is een kunstveiling, er zijn hapjes en drankjes, de fameuze en inspirerende zangformatie ToBe (Carla & Paul van der Veldt) treedt op en bovendien verzorgen Karel & Caroline van Huffelen – wij dus – een diapresentatie over Peru: we nemen je mee op een initiatiereis aan de hand van overweldigende dia's. Voorts ben je in de gelegenheid om Helena zelf te ontmoeten en met haar te spreken over haar missie.
Voor meer informatie en reservering
www.ophodenpijl.nl


Nationale Binnenluchtdag 2009
Op zaterdag 21 november bij de Stichting VIBA Expostie in den Bosch. Wij geven er een lezing Onzichtbare risico's in het Draadloze Tijdperk. Voor meer informatie kun je naar
www.denationalebinnenluchtdag.nl surfen.


Elk huisje heeft zijn kruisje, maar niet elk schooltje
Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens heeft het ophangen van kruisbeelden in openbare scholen in Italië veroordeeld. Dit verbod heeft vervolgens in Spanje tot felle reacties, pro en contra, geleid, aldus het dagblad Trouw van 5 november 2009. Het kruis was tweeduizend jaar geleden het martelwerktuig bij uitstek. Het ongelijkbenige kruis met een lijdende Jezus (crucifix) is het symbool van lijden en dood. Dit is eeuwenoude, diepe inprenting in het collectieve bewustzijn door de georganiseerde religie waar de gehele mensheid (ook niet-gelovigen) nog steeds flink last van heeft. Kinderen horen niet dag in-dag uit met zo'n diepe imprint gehersenspoeld te worden!
In ons boek Maria Magdalena en de SchijnHeiligen hebben we al dit soort vervormingen die nog altijd doorwerken in het collectieve bewustzijn op een rijtje gezet: zie de boekaanbieding in het hoofdkader hiernaast.

Najaarsaanbieding: onze boeken flink in prijs verlaagd!
Sinterklaas en Kerst zijn in aantocht en in verband daarmee hebben we speciaal voor de lezers van onze nieuwsbrief onze boeken fors in prijs verlaagd met maar liefst 40% en 20%! Bovendien ontvang je bij elk boek dat je aanschaft gratis het boekje Vaccineren OF NIET? van Marcel Messing (56 pagina's, winkelprijs € 4,90): een nuttig Sinterklaascadeau!
Klik hier voor de flyer.


De Mexicaanse griep: vaccineren OF NIET?
De huisartsen sturen deze week aan de risicogroep 60+ een uitnodiging om het H1N1-griepvaccin te halen.
De Gezondheidsraad is bijeen om de vraag van Minister Klink (die straks een enorme partij overtollige vaccins op het schap heeft liggen) of er behalve de 60-plussers en een bepaalde groep chronisch zieken meer risicogroepen zijn die aangeraden wordt zich te laten inspuiten: gezonde kinderen, bijvoorbeeld. Klik op:
De Mexicaanse griep: vaccineren OF NIET? voor meer info.

Nog meer belangenverstrengeling viroloog Ab Osterhaus
Circa een maand geleden werd Osterhaus door het TV-programma Pauw & Witteman aangesproken op zijn belangenverstrengelingen met de farmacie. Het leek alsof Osterhaus transparantie en openheid van zaken voorstond, maar hij blijkt heel wat meer aan de farmacie gerelateerde functies te bekleden dan hij toen heeft onthuld.
Klik hier voor een overzicht.
Wij hebben er geen bezwaar tegen dat Osterhaus de farmacie vertegenwoordigt, maar dan moet hij daar ook eerlijk voor uitkomen. Hij doet echter voorkomen dat hij onafhankelijk is, maar het verzwijgen van vele functies spreekt boekdelen: wiens brood men eet, diens woord men spreekt!
Osterhaus is de viroloog die telkens via de pers angst zaait over het Mexicaanse-griepvirus.

Overschot aan vaccins
De roekeloze aankoop van 34 miljoen vaccins (elke Nederlander tweemaal inspuiten: advies van de ene Ab aan de andere?) ligt volksgezondheidsminister Ab Klink kennelijk zwaar op de maag nu de Mexicaanse griep zich mild ontwikkelt. Klink probeert ondertussen de overtollige vaccins te slijten aan landen in het voormalige Oostblok (waar nog vrijwel geen H1N1-griep voorkomt!) en Egypte.
Inmiddels is bekend gemaakt dat de Mexicaanse griepcampagne een slordige € 700 miljoen zal gaan kosten.

Straffe vaccins voor het volk en milde vaccins voor de regering!
De Duitse regering beschikt over 50 miljoen 'straffe' vaccins (met alles erop en eraan) voor het volk, terwijl een andere partij van 200.000 vaccins, waaraan het adjuvant MF59 (met squaleen) niet is toegevoegd, bestemd is voor de regering, de hogere ambtenaren en het leger!
Angela Merkel c.s. weten heel goed hoe riskant de booster MF59 is: Angela wil het risico van verlamde handen, voeten en luchtwegen (verstikking) of MS liever zelf niet nemen. En het klootjesvolk is proefkonijn in een grootschalig MF59-experiment.
Hier valt te lezen dat de meerderheid van de Duitsers nu van vaccinatie zal afzien.

Heeft ook regering Balkenende een geheime partij griepvaccins?
Niet alleen de regering Angela Merkel maar ook de regering Balkenende beschikt over een geheime partij griepvaccins. Het AD bericht daar althans over op 29 oktober 2009 zonder evenwel het verband te leggen met het Duitse schandaal van anderhalve week eerder.
Ook De Telegraaf bericht op 29 oktober over een geheime voorraad griepvaccins:
zie hier. Het AD-bericht van 29 oktober 2009 staat echter niet (meer) op de AD-website. Het is er wellicht onder druk van het ministerie van Volksgezondheid (VWS) afgehaald. Op de website van VWS wordt benadrukt dat de extra voorraad van 2,7 miljoen doses openlijk als strategische voorraad in reserve wordt gehouden.

Deze strategische partij zou VWS achter de hand houden voor eventuele nieuwe risicogroepen zoals kinderen, volgens een woordvoerder van het Ministerie in het AD-artikel, omdat de bestelde 34 miljoen vertraagd uitgeleverd worden. Wij begrijpen iets niet. Als je al 2,7 mio doses in voorraad hebt, of als je supersnelle vervroegde leverantie bedongen hebt, dan bestel je geen 34 mio doses meer maar 31,3 mio doses, een simpele rekensom: de eventuele nieuwe risicogroepen zoals kinderen zijn toch al in de 34 miljoen doses begrepen? Of is de partij van 2,7 mio doses versneld uitgeleverd bovenop de partij van 34 mio doses? Is er sprake van 2 verschillende vaccinleveranciers misschien? Zijn de vaccins in de partijen van 34 mio resp. 2,7 mio doses verschillend van samenstelling? Zit het adjuvant MF59 en de hulpstof thimerosal (met kwik) óók in de vaccinpartij van 2,7 mio doses? Als het ministerie spreekt over een strategische voorraad, hoe zeker kunnen we ervan zijn dat het hier niet gaat over de Angela Merkel-strategie? Wij nodigen pers en parlement uit hier helderheid over te creëren want VWS blinkt niet uit in transparantie. Wie gaan de aanzet hiertoe geven?


Gelaatsherkenningsproef op Schiphol: Big Brother kijkt je recht in het gezicht!
Veel reizigers hoeven vanaf 2010 op Schiphol hun paspoort niet meer te tonen aan een controleur van de marechaussee. Ze kunnen via een automatische grenspassage het land verlaten: een computer leest dan de identiteit van de paspoorthouder aan de hand van gelaatsherkenning, aldus een Volkskrantartikel van 29 oktober 2009 met de kop
Snellere grenscontrole op Schiphol.

Ons commentaar:
Steeds nadrukkelijker doet biometrie (onder meer iris-, vingerafdruk- en gelaatsherkenning) zijn intrede als middel om de identiteit vast te stellen. Je leest er gemakkelijk over of langsheen en denkt misschien: 'Smart thinking! Lekker vlot door de controles heen! No-Q, No-P: no queue, no problem!' Inderdaad suggereren de naam van dit pilotproject No-Q en de wijze waarop het 'verkocht' wordt, dat No-Q is opgezet om een snelle doorstroming van passagiers op luchthavens te bevorderen, zoals de kop van het krantenartikel ook suggereert. Maar tegenwoordig is niets wat het lijkt!
Slechts weinigen realiseren zich dat de No-Q-computer is verbonden met een gigantische database waarin de persoonsgegevens van – t.z.t – alle burgers zijn opgeslagen. Big Brother volgt je overal waar je ook naartoe vliegt en dat is ook exact de bedoeling. No-Q is in eerste instantie bedoeld voor passagiers die naar een land buiten het Schengengebied (EU) reizen. No-Q zal dus ongetwijfeld in en ten behoeve van de VS ontwikkeld zijn, in samenwerking met CIA of Pentagon [wie gaat dat uitzoeken?]. Ideeën voor een wereldwijde database, waar de gegevens van elke burger in zitten, zijn al vele jaren geleden ontwikkeld om het controlenet over de maatschappij strakker te kunnen aantrekken.
De Derde Wereldoorlog (War on Terror) vormt de rechtvaardiging voor deze Big-Brother-achtige maatregelen. Ook Nederland doet er dapper aan mee. Uit de koker van de Amerikaanse inlichtingendiensten komt ook de pilot Advanced Passenger Information (API) opdat opsporingsdiensten (let op het meervoud!) van alle reizigers een risicoprofiel kunnen opstellen. Zoals je ziet wordt de database dan 'gecompleteerd' met nog meer persoonlijke gegevens, zoals NAW, leeftijd en reisdoel.
De Nederlandse regering is een van de trouwste vazallen van de VS.


De DSB-soap: Scheringa en inslag
De DSB-bank is failliet. DSB-topman Dirk Scheringa onttrok tussen de 100 en 200 miljoen euro aan de bank voor zijn speeltjes zoals de voetbalclub AZ, de nationale schaatsploeg, een schilderijencollectie van € 40 miljoen, een zakenjet van € 7 miljoen, enz. Noord-Holland is een uitgestrekte provincie: zou Dirk met die jet de dagelijkse files tussen Spanbroek, Wognum en Alkmaar hebben vermeden?
Alles over de DSB-soap in een lijvig
artikel.


Vitamine H in geuren en kleuren!
Nu de dagen korter worden en we minder zonlicht ervaren, loopt de vitamine D-opname terug, hetgeen bij sommigen flinke depressies teweeg kan brengen. Lichttherapie en vitaminie-D-suppletie kunnen dan behulpzaam zijn. Artsen zien vitamine D als een immuunsysteemversterker en dat is niet onbelangrijk in het griepseizoen. We waren blij verrast te lezen dat de Canadese gezondheidsautoriteiten, na onderzoek, de jaarlijkse griepprik voor 65minners hebben gestaakt omdat de kans op griepinfectie door een injectie wordt verdubbeld! Ze bevelen nu vitaminie-D-suppletie aan. Lees hier. 
Een flinke portie vitamine H – een herfstwandeling – doet trouwens ook wonderen.
Geniet van de kleuren en geuren!

Met stralende groeten,

Karel & Caroline
november 2009
www.stralendegroeten.nl

 

Voor aan- of afmelden van onze nieuwsbrief, klik hier.