De Tijd van de Grote Veranderingen

Als je deze nieuwsbrief niet goed of volledig kunt ontvangen, ga dan naar onze website www.stralendegroeten.nl voor een betere versie!

Karel & Caroline van Huffelen, Postbus 141, 8160 AC Epe www.karelencaroline.nl contact@karelencaroline.nl

Morales wil ministerie van Moeder Aarde
(Novum/AP) - De Boliviaanse president Evo Morales heeft aangekondigd een ministerie van Moeder Aarde op te richten om de rechten van de planeet te bevorderen. Ook wil Morales een internationaal 'klimaatgerechtshof' instellen met de macht landen te bestraffen die zich niet houden aan de emissiereductieafspraken. Morales ontvouwde zijn plannen toen hij een campagne startte om het komende jaar tien miljoen bomen te planten, evenveel als er inwoners van Bolivia zijn.


Uw hulp is dringend nodig voor Tibetaanse Aardbevingsslachtoffers
Wij zijn diep getroffen door het tragische verlies van zoveel mensenlevens en door de verwoestingen als gevolg van de recente aardbeving in het oosten van Tibet. Wij zenden onze gebeden naar hen die op dit moment vechten om te overleven. Bedankt voor uw steun en hulp op dit urgente moment. Doneer online
hier.
Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet Europa


Reflectiedagen voor ouders en kinderen
Aandacht voor ontwikkeling en opvoeding op basis van spiritualiteit en vakbekwaamheid. Medisch astroloog Dick Nicolai en psycholoog Anneke Heeremans bundelen hun krachten in dit unieke concept, waarin geboorte- en groepshoroscopen, maar ook de praktijk van alledag de ingrediënten zijn van waaruit we vertrekken. Laat je verrassen door een andere kijk op jezelf, je kind, je gezin…
Vrijdag 2 juli t/m zondag 4 juli 2010
Vrijdag 12 november t/m zondag 14 november 2010
Informatie & aanmeldingen:
www.heihuis.nl


Eco-village Cornan, uw eigen, ecologische bungalow in Bretagne
Eco-village CORNAN, gebouwd op een plateau, tweehonderd meter boven de zeespiegel, met een kruising van leylijnen en zeven eeuwenoude taxusbomen, die volgens Hildegard von Bingen zinnebeeld zijn van blijdschap en opgewektheid, dáár is leven, wonen, werken en recreëren in harmonie met jezelf, de ander, de natuur en de aarde mogelijk: CORNAN, de zevende hemel op aarde. Met dit ideaal voor ogen realiseert een aantal mensen in Plouray, Bretagne (FR) 40 km van de zee, 200 m boven de zeespiegel een kleinschalig woonpark met vrijstaande ecologisch gebouwde woningen welke voldoen aan de strenge Franse bouwnormen.
Voor inlichtingen:
www.cornan-ecovillage.nl of
tel. 0033-297238072 (Van Ewijk).


Tantric Chairs
Een uniek meubel. Haar vrouwelijke vorm is zodanig ontworpen dat de intimiteit volledig wordt ondersteund. Het is een sofa voor het beleven van bewust gekozen intimiteit, waardoor het delen van liefde getransformeerd wordt in een harmonieuze dans.
De importeur van de Tantric Chairs, Alexis Zorba zoekt een opvolger voor zijn importeurschap. Hij bevindt zich momenteel in Peru om land aan te kopen i.v.m. het stichten van een woon/leefgemeenschap à la Anastasia. Interesse in het importeurschap?
www.artistantra.com en www.tantrachair.com

Meditation Chairs
Ook heeft Alexis Zorba prachtige meditatiestoelen op voorraad. Nu met 25% korting voor onze lezers.
Kijk hier...


 

De Tijd van de Grote Veranderingen

Ze zijn aangebroken. We hoeven niet te wachten op 2012. Ze zijn hier. Moeder Aarde duldt niet langer de manier waarop we haar behandelen, uitputten en van haar nemen. De consequenties van onze houding (als samenleving) beginnen we te voelen.
Januari 2010 kreeg ik (Caroline) de heldere boodschap door dat de Tijd van de Grote Veranderingen is aangebroken. Dat we keuzes moeten maken. Verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze daden. Zie
nieuwsbrief Peru-reis 2010.

In 1999 vond er een bijeenkomst plaats van Stamoudsten (Elders) op Tenerife. Daar werden we geïnitieerd als Stamoudsten door Don Cirilo Alejandro Perez Oxlaj. Hij spreekt over de Maya Profetieën. Over het jaar 2012, het zero-point (het nulpunt). Over alle cycli die in 2012 tot voleinding komen en die grote veranderingen op Aarde teweeg zullen brengen. In die tijd reisden we zo’n beetje de halve wereld rond. We genoten met volle teugen. Konden er gewoon niet genoeg van krijgen. Tot die ene reis naar Tenerife, waar we na onze initiatie een opdracht kregen: Jullie moeten terugkeren naar huis. We keken elkaar aan en dachten hetzelfde: ‘Terug naar Nederland?’ We waren er niet op voorbereid. Daar waar je wortels liggen worden jullie geroepen. Er zullen meerdere mensen opstaan, die net zoals jullie, zich zorgen zullen maken over wat er in de samenleving aan het gebeuren is. Stamoudsten werden ze vroeger genoemd. Het werk van de Stamoudste is de clan, de familie, de stam te informeren over wat er aan de hand is en wat er op het spel staat…
Het was een bizarre trip waarbij Don Cirilo intensief healingwerk met ons deed. En terwijl we onze nieuwsbrief aan het maken zijn, komen die beelden terug.

Een jaar geleden was er weer een bijeenkomst van Stamoudsten. Nu in Sedona. The Return of the Ancestors. We waren er (helaas) niet bij, maar natuurlijk Don Cirilo wel met een boodschap van de Maya Council: Als de condor en de adelaar tezamen komen, zullen de Grote Veranderingen gaan plaatsvinden. En ze kwamen daar tezamen van over de hele wereld: de condor (Zuid-Amerika) en de adelaar (Noord-Amerika) ontmoetten elkaar en deden gezamenlijk ceremonie.
Ook al waren we er fysiek niet bij, wij kennen de boodschap. Die is verankerd in ons hart. We zouden die wel van de daken willen schreeuwen: Kijk om je heen. Sluit je ogen niet. Zeg niet: oh al die negativiteit. Stop met ontkennen en neem waar wat is. Open je hart en laat binnenkomen wat met je resoneert. Er zijn al zoveel mooie projecten in wording, waar mensen aan het bundelen zijn om met elkaar te delen en te leven in een geheel andere setting. Informeer je. Praat met vrienden, buren, kennissen. Luister naar je hart, want je hart weet wat je nodig hebt. Als je niemand kunt vinden in je omgeving waar je mee resoneert ga dan op zoek. Het internet is een prachtig medium. Je hoeft maar één woord in te toetsen en je krijgt al een antwoord. Laat je niet leiden door de angst, die vanuit de media op je af wordt gevuurd. Weet dat de Bron of hoe je die ook maar noemt, altijd bij je is. Maak je vrij, vrij als mens. Leef jouw waarheid! En accepteer dat alles anders zal worden dan voorheen. Ons wereldbeeld zoals wij dit kennen is aan het veranderen. Ons systeem, onze samenleving is aan het scheuren. Hun tijd is voorbij, want iets nieuws wil geboren worden!

Een paar weken geleden had ik een droom. Karel en ik reisden rond in een groep. We vertellen over de Tijd van de Grote Veranderingen die is aangebroken. Het is allemaal heel improvisorisch. Er is ook klank en muziek bij. Het meest urgente in de droom is de boodschap dat we moeten gaan beginnen met het aanleggen van moestuinen, het verzamelen van zaden, drogen van kruiden etc. Dat het tijd is om ons voor te bereiden voor de grote veranderingen (lees in dit kader de boeken van Anastasia, Uitg. Schildpad Boeken).
Als ik op het punt sta wakker te worden, wordt mij een spiegel voorgehouden. Ik zie mijn eigen gezicht. Aan de achterzijde van mijn hoofd steekt een levensgrote veer omhoog. Ik zie eruit als een Stamoudste…
Eénmaal wakker besef ik dat de Tijd van de Grote Veranderingen nu is aangebroken en dat dit de tijd is waarop we hebben gewacht!

Kijk in dit kader ook naar Return of the Ancestors van Little Grandmother, Kiesha Crowther
http://vimeo.com/9928120
http://vimeo.com/9931129
http://vimeo.com/5852749
http://vimeo.com/11191065


Iemand die vorig jaar wel naar Sedona is gegaan, is Harriët Algra van de Stichting Total Health Clinic. Tijdens de Return of the Ancestors kwam ze o.m. in contact met de Kogi’s en de Hopi’s.

De Kogi’s, de hoeders van Moeder Aarde
Ze leven in de bergen van de Sierra Nevada in Colombia. De Kogi’s zijn altijd vervolgd door de Spanjaarden, kolonisten, missionarissen, cocaïnemaffia, guerrilla, para's en het leger. Het grootste deel van hun woongebied is al eeuwen bezet door kolonisten. De Kogi's hebben dit alles overleefd omdat ze altijd hebben geprobeerd zich afzijdig te houden van buitenstaanders, een soort passief verzet. Sinds enkele decennia worden er weer nieuwe gemeenschappen gebouwd in gebieden die teruggekocht zijn van de kolonisten. De laatste paar jaar worden ze weer met rust gelaten. De guerrilla en de cocaproductie voor de cocaïne handel zijn verdwenen. Velen van hen zijn Mamo’s. Mamo’s zijn de Hoge Priesters uit Atlantis die al die tijd hun kennis en tradities hebben weten te bewaren en beschermen. Het waren de Mayapriesters die hun instructies kregen van de Mamo’s.

De Hopi’s
De Hopi’s zijn een indianenvolk in het noordoosten van de staat Arizona in het Four Corners
reservaat. Er zijn ongeveer 13.000 Hopi’s verdeeld over 11 autonome dorpen. Ze spreken een taal uit de Uto-Azteekse familie. Hopi  betekent goed, vreedzaam en wijs. Het zijn de laatste overlevenden en bewaarders van een oeroude Indiaanse cultuur en zij behoren, wat velen niet weten, tot de Maya’s. De Hopi’s zijn vanwege hun kennis van het verleden en de toekomst van de Aarde en haar bewoners van groot belang...
Volgens de Hopi-profetieën gaan er grote veranderingen plaats vinden op Aarde. Door degenen die beperkte toegang hebben tot deze profetieën wordt gezegd dat de Hopi-profetieën het nauwkeurigst zijn van alle voorspellingen die tot nu toe gedaan zijn.

De Kogi’s en de Hopi’s komen naar Nederland en België in 2010!


International Indigeous Peace Summit
Boodschap van de Elders
Er zal een International Indigeous Peace Summit plaatsvinden in Nederland op 27 en 28 augustus in de Bronkerk te Ugchelen bij Apeldoorn. Deze kerk biedt ruimte aan 320 mensen.

In België zal de International Indigenous Peace Summit plaatsvinden op 29 en 30 augustus:
Kasteel Nieuwenhoven
Engelbamp 55
3800 Sint-Truiden (België)
Tel.: (0032)-(0)11-68 64 10
www.kasteelnieuwenhoven.be

Kaarten voor de Boodschap van de Elders kosten € 123,-
De opbrengsten gaan naar de Kogi’s en Hopi’s
Toegangsbewijzen zijn te reserveren bij:
Stichting Total Health Clinic
Arnhemseweg 21
6971 AN Brummen

Voor het complete verhaal: www.totalhealthfoundation.org
E-mail:
info@totalhealthfoundation.org


Lees de volgende boodschap van Peace Chief of the Lakota Oyate, Arvol Looking Horse
Op 12 mei j.l. richtte het Hoofd van de Lakota Oyate Indianen, Arvol, Looking Horse, zich tot de wereld met het verzoek om ons op de Zomer Zonnewende, 21 juni a.s. collectief te verbinden.


Kijk ook naar de film van Drunvalo Melchizedeck The Birth of a New Humanity uitgekomen op 26 mei 2010.

Met stralende groeten,

Karel & Caroline
mei 2010
www.stralendegroeten.nl

Als je regelmatig onze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen, klik dan hier.
Voel je vrij om deze nieuwsbrief te delen.