NIEUWE BOEKEN

Als je deze nieuwsbrief niet goed of volledig kunt ontvangen, klik dan hier voor een betere versie!

Karel & Caroline van Huffelen, Postbus 141, 8160 AC Epe www.karelencaroline.nl contact@karelencaroline.nl

 

NIEUWE BOEKEN VAN
KAREL & CAROLINE

 

The Sacred Marriage
en
The Beloved One

 

Met veel vreugde kondigen wij de publicatie aan van onze eerste twee Engelstalige boeken:

The Sacred Marriage: Conversations with Jesus and Mary Magdalene

en

The Beloved One: The Magdalene Mystery

Het zijn ware juweeltjes geworden!

In resonantie met het grote geheel
Op de homepage van onze Engelstalige website www.hierosgamospublications.com vind je een beschrijving van de uiterst actuele inhoud en thematiek van de boeken, namelijk het individuele en collectieve proces van volledig in integriteit komen, zodat we op elk moment, altijd en eeuwig, resoneren met het grote geheel. 
Caroline channelt boodschappen van Jezus en Maria Magdalena die zowel onze innerlijke als onze maatschappelijke verwarring totaal overstijgen.

Een handje helpen
Je kunt ons een handje helpen ons oeuvre te verspreiden door:

In geval a) worden ze door ons secretariaat vrij van portokosten aan je toegezonden. Je dient ze zelf op te sturen naar je buitenlandse vrienden: een uitgelezen cadeau voor de decembermaand!

Ideeën en suggesties
Verder vragen we je om onze nieuwe boeken aan te kondigen op je website, op (buitenlandse) fora en/of er eventueel een recensie over te schrijven en te verspreiden.
Daarnaast zijn we je uiterst dankbaar voor ideeën, suggesties en informatie, bijv. websites, nieuwsbrieven, magazines of (vrouwen)groepen die we zouden kunnen benaderen of recensie-exemplaren kunnen toesturen. Onze boeken zijn het qua inhoud en qua uiterlijke schoonheid waard dat een breed publiek ervan kennisneemt.

Gratis E-book The Black Madonna: Hidden Treasure of Creation
Tenslotte stellen we je voor om nog even naar onze Engelstalige website www.hierosgamospublications.com te surfen waar je uitgebreide informatie aantreft over: het Heilige Huwelijk (hieros gamos), de Zwarte Madonna, het Vrouwelijke Principe, etc.
Je kunt er ook gratis ons E-book The Black Madonna, Hidden Treasure of Creation downloaden.

Wij hebben onze klus geklaard! We zijn je uiterst dankbaar voor elke inspanning die leidt tot een grotere bekendheid van onze Engelstalige juweeltjes. Voel je vrij om deze nieuwsbrief en/of haar Engelstalige bijlage naar je netwerk(en) te mailen.

Bijlage: Launch letter The Sacred Marriage and The Beloved One

Van Hart tot Hart,

Karel & Caroline
november 2010

www.stralendegroeten.nl