Open brief aan onze lezers

Karel & Caroline van Huffelen, Postbus 141, 8160 AC Epe www.karelencaroline.nl contact@karelencaroline.nl

Zaterdag 26 september in Den Haag: Vrijheidsparade
De Nederlandse overheid breekt persoonlijke vrijheid, privacy en burgerrechten in steeds rapper tempo af. De aflopen jaren is dit stapsgewijs gedaan, zonder onze instemming te vragen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • herintroductie van het persoonsbewijs (met vingerafdrukken en gezichtsscan);
  • Europese politiemacht, Europese grondwet (U had toch nee gestemd?);
  • exponentieel toegenomen centrale gegevensregistratie (controledrift, cameratoezicht);
  • afbraak van democratie, neutraal internet, arbeidsrechten, zorgstelsel, nutsvoorziening;
  • beperking van vrije meningsuiting.

Wij vinden dat de macht over het persoonlijke en het maatschappelijke leven thuis hoort bij het individu. De Vrijheidsparade is een gezamenlijk signaal van ongenoegen over het gevoerde beleid; een aanklacht tegen verdeeldheid: een promotie voor eenheid!
De Vrijheidsparade is de dag waar mensen opkomen voor hun vrijheid. Deze dag is nodig omdat onze vrijheden bedreigd worden. De dag begint op zaterdag 26 september om 12.00 uur op het Malieveld in Den Haag. Zie:
http://www.vrijheidsparade.nl/


Petitie tegen opslaan van vingerafdrukken van onschuldige burgers in database!
Wat er mis is met het opslaan van de vingerafdrukken van onschuldige burgers in een database: lees hier...
Petitie van VRIJBIT tegen opslag van vingerafdrukken in database die bedoeld waren voor het nieuwe paspoort. http://www.vrijbit.nl/petitie


Zondag 27 september in Zutphen: het Hanzespel
Zutphen opent dit jaar haar stadspoorten voor het 4e Maria Magdalena Festival met een prachtig spel, dat in gezamenlijke creatie met 13 levenskunstenaars tot stand zal komen: het Hanzespel. Een levendig en interactief spel voor jong en oud in het hart van Zutphen. Tijdens een wandeling door de stad speel je een spel vol verrassende ontmoetingen met medespelers, met levenskunstenaars. Het spel is geïnspireerd op het ganzenbordspel, dat een inwijdingsweg symboliseert, en op de naam Hanzestad. Spelers worden zich bewust van hun scheppende krachten en talenten en de inzet hiervan voor een duurzame samenleving. 27 September van 12.00 tot 17.00 uur. Deelname v.a. 9 jaar en ouder. Je kunt ook je eigen Maria Magdalena weekend samenstellen. Info en reserveren tickets via 
www.hanzespel.nl en via 06-1336443.


Woensdag 30 september in Landgraaf (Heerlen): Op stap met de Meesters van het Titicacameer 
Peru/Bolivia presentatie door Karel & Caroline met dia’s en doorgevingen. Reserveren: Oneness Centrum
http://www.jeanfreer.nl/ of tel. 045-5455464. Voor november 2010 staat er weer een Peru/Boliviareis gepland. Heb je belangstelling, stuur dan even mailtje naar ons secretariaat: contact@karelencaroline.nl


Zondag 11 oktober in Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven: Het Labyrint Levenement voor Borstkanjers
Ter gelegenheid van Oktober Borstkanker Maand willen we samen met jullie het Labyrint lopen. Met het Labyrint maken we een krachtveld voor vrouwen met borstkanker. In de vrouwelijke energie staan de borsten voor het voedende principe. Werken in het krachtveld betekent, dat alles wat je via jezelf inbrengt en transformeert, ook beschikbaar komt voor andere vrouwen, die op dit veld resoneren. Een warm welkom dus voor alle vrouwen, zij die aan den lijve borstkanker kennen, zij die dierbaren met borstkanker hebben of hebben verloren en zij die diep van binnen voelen, dat zij dit krachtveld voor hun zusters willen ondersteunen. Info en aanmelden via: Lie van Schelve 
lie@ourpeacelabyrinth.org telefonisch: 06-11121511 of 015 – 2136606.


Woensdag 21 oktober: van Zen tot Zelfgenezing- de Essentie van Heling
Bent u een professional uit de gezondheidszorg en geïnteresseerd in een ingang naar een nieuw paradigma van gezondheid waarin de eenheid van lichaam en geest wordt (h)erkend? Dan heeft u nu de unieke kans om in contact te komen met leermeesters die de synthese van oosterse wijsheid en westerse kennis doorleefd hebben en deze dagelijks toepassen in hun (medische) praktijk. Sprekers: Tulku Lama Lobsang, Tibetaans arts en Boeddhistisch leermeester, arts Henk Fransen, gespecialiseerd in het zelfgenezend vermogen van de mens en Rudy van Cuyk, Zen Meester en Tai Chi leraar. Zij zullen ieder op eigen wijze inzicht en ervaringen bieden die bij kunnen dragen aan een verdieping van uw kennis over het (zelf)genezend vermogen van de mens. Informatie: 
zutphen@tulkulamalobsang.nl Inschrijven: www.tulkulamalobsang.nl onder programma.  


Zaterdag 21 november in Den Bosch: De Nationale Binnenluchtdag 2009
Een ervaringsdag voor consumenten, bedrijfsleven en professionals rondom het complexe thema binnenluchtkwaliteit. Meer dan 25 binnenlandse en buitenlandse sprekers zullen hun ervaringen delen. De locatie is de aansprekende Stichting VIBA Expositie in Den Bosch, waar 2500 m2 tentoonstelling te vinden is over gezond bouwen, wonen en werken. Het voornaamste doel van de dag is het maken van bewuste keuzes in gezonde woon- werk- en leefomgevingen. Informatie:
www.denationalebinnenluchtdag.nl, per e-mail: info@denationalebinnenluchtdag.nl en/of SVE expositie: 073 – 6216943.


Woonruimte te huur aangeboden in Doesburg:
Ruim gemeubileerd huis aan de dijk met uitzicht over de uiterwaarden.
Vanaf 15 oktober tot 15 februari voor € 800 per maand alles inclusief.
Tijd en prijs verder in overleg. Kontakt:
miekejegen@yahoo.com
Tel.nr. 0313-476199


Dr. Naidu, osteoporose en OsteoDenx
Voor de zomervakantie stond er een kort stukje in onze nieuwsbrief over dr. Naidu (
www.nterminus.com), die het product OsteoDenx ontwikkeld heeft. Dit natuurlijke product activeert de zelfwerkzaamheid van het lichaam waardoor bot opnieuw wordt aangemaakt in tegenstelling tot de meeste producten die weliswaar de botontkalking een halt toeroepen, maar het lichaam niet aanzetten tot het vernieuwen van de botten. Binnen een tijdsbestek van 3 maanden worden de resultaten al zichtbaar.
Een aantal vrouwen, waaronder Caroline zet zich in om mensen weer in hun kracht te zetten. Daarom organiseren zij door het gehele land botscandagen waar je aan de hand van een scan kunt zien hoe je botten ervoor staan. Zo’n scan van de hiel (via geluidstrillingen)  kost ca. € 30 en wordt door de meeste verzekeraars vergoed.
Waren er voor de grote vakantie zo’n stuk of 10 plekken in Nederland waar je terecht kon, nu zijn dit er inmiddels ca. 25.  Deze maand kun je nog terecht op de volgende adressen:

  • 25/9  in Vorden (Zutphen) bij Joleid Penterman: joleid1@hotmail.com of 06-52640412.
  • 28/9  in Baarn bij Annette Prinsen: annetteprinsen@kpnplanet.nl of tel. 0591-372493 en de
  • 30/9 in Son en Breugel (Eindhoven) bij Gini van Mechelen: yogini@chello.nl of tel. 0499-475070 (voor onze Belgische lezers momenteel de dichtstbijzijnde plek).

Ook in oktober en november kun je terecht op nieuwe locaties w.o. Haarlem en Nijmegen (Reini Beverdam: rabeverdam@hotmail.com of tel. 053-4288900). En in het hartje van Nederland bij Loes Hesselink in Houten (Utrecht) tel. 06-22933638 of e-mail: loes@loeshesselink.nl Wil je weten waar er zo’n dag bij jou in de buurt wordt gehouden, mail dan even naar ons secretariaat: contact@karelencaroline.nl met vermelding van stad/dorp en provincie waar je woont. Dan laten wij je weten wat voor jou de dichtst-bijzijnde plek is om naar toe te gaan. Over OsteoDenx en dr. Naidu heeft een lovend artikel gestaan in het Amerikaanse vakblad voor Osteoporos http://www.unboundmedicine.pdf (januari 2009).


Open brief aan al onze lezers!

VACCINATIESPECIAL

Beste lezer(es),

We bieden je deze open brief met uiterst actuele informatie aan in verband met een binnen enkele weken op ons allemaal afkomend mondiaal vaccinatieprogramma. En we vragen je om over deze kwestie diep na te denken. Want massa-vaccinatie gaat ons allemaal aan, niet één persoon uitgezonderd. Je houding in deze is van cruciaal belang. Wéét wat je in je lijf laat spuiten!
Print deze brief uit: het is onmogelijk om hem in een paar seconden geheel te scannen en te menen dat je dan de inhoud kent. Het is essentieel deze vaccinatiespecial integraal in je op te nemen en te verwerken. Neem er de tijd voor. Wij moesten flink slikken toen we kennisnamen van de feiten.

IN DE GREEP VAN GRIEP?
In de maand augustus was het betrekkelijk stil rond de Mexicaanse griep, terwijl in China (!) de vaccinfabrieken overuren draaiden om vele honderden miljoenen doses griepvaccins in record tempo van de lopende band te laten rollen.
Stilte voor de storm? Is er een grieporkaan in aantocht? Is er sprake van een kunstmatig gecreëerde vaccin(atie)-tsunami uit winstbejag? En spelen Big-Brotherpraktijken daarnaast óók een rol, zoals je de laatste tijd steeds vaker hoort en leest? Is er een verplichte vaccinatie op komst? Zijn vaccincocktails wel zo gezond en beschermend als de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en het medisch-industriële complex ons willen doen geloven?

Allemaal vragen waarop wij in deze vaccinatie-special zullen ingaan. Geloof niet klakkeloos wat wij hebben uitgezocht, maar onderzoek zelf opdat je helder en adequaat geïnformeerd bent als het eropaan komt. Praktisch, pragmatisch! Wat doe je met je kinderen? Wat doe je zelf? Wat doe je met je oude vadertje of moedertje in het bejaarden- of verpleeghuis? Wat doe je als je in de zorgsector werkzaam bent?

Vaccineren OF NIET? That’s the question. Maar voordat wij bij de essentie van deze vraag komen, behandelen we eerst nog wat achtergrondinformatie rond vaccinatie.

Lees het artikel hier verder en download de PDF of lees verder online.


BESMETTE GEVACCINEERDEN!
‘In de vaccins zitten vogel-, varkens- en andere virussen! Dus wie gevaccineerd is, vormt een potentiëel besmettingsgevaar voor anderen!!’ aldus David Icke tijdens zijn marathonlezing  Human Race Get Off Your Knees in de RAI te Amsterdam op
19 september 2009.

David Icke te beluisteren op Argusoog
Op zaterdag 19 september 2009 gaf David Icke in de RAI een marathonpresentatie van 10.00 – 20.30 uur Human Race Get Off Your Knees of vrij vertaald Mensen sta op en ga in je kracht staan!
Het was een spetterende en bijzonder inspirerende one-manshow. Wie David Icke zaterdag heeft moeten missen, krijgt a.s. donderdag 23 september van 20.00 – 22.00 uur een herkansing. Je kunt Icke, die geïnterviewd wordt door Arend Zeevat en Marcel Messing, beluisteren op het radioprogramma van Argusoog:
http://www.argusoogradio.org/  


VACCINEREN OF NIET?
Dit is de titel van een pas gepubliceerd boekje van 56 pagina’s: een bijdrage tot discussie voor het maken van een keuze. Het is geschreven door Marcel Messing in nauwe samenwerking met de Werkgroep Wij Worden Wakker en met diverse onderzoekers. Het is een doorwrocht werkje, dat uitstekend is gedocumenteerd en diep ingaat op de achtergronden van vaccinatie. Het geeft zowel voor de leek als voor de ingewijde een kijkje in de keuken van de farmacie, gezondheidswaakhonden en overheden. Dit boekje is een bestseller: in één maand tijd zijn er maar liefst 10.000 van verkocht! Het is gemakkelijk en in een paar uurtjes te lezen en het zit zó goed in elkaar dat wij ons hebben gecommitteerd aan de verspreiding ervan.

De officiële winkelprijs is € 4,90. Wij geven onze lezers 30% korting. Het boekje kost dan € 3,50 + € 1,00 verzendkosten. Er wordt géén factuur verstuurd. Wil je meewerken aan de verspreiding en jezelf, je vrienden en je familieleden Vaccineren OF NIET? cadeau doen, klik dan hier.

Bestel je echter één van onze boeken via www.karelencaroline.nl dan ontvang je Vaccineren OF NIET? gratis bij elk boek! Je hoeft dat er niet bij te vermelden. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.


VERONTRUSTE MOEDERS
Verontruste moeders geven door heel Nederland en België lezingen met o.a. Désirée Röver over vaccinaties. Laat je voorlichten, dan kun je achteraf niet zeggen, dat je het niet hebt geweten! Kijk waar ze bij jou in de buurt komen:
www.verontrustemoeders.nl Speciaal voor onze Belgische lezers: http://citizensinactionbelgium.ning.com/events/event/listByType?type=vaccinatie-informatie


VERBOD OP NATUURLIJK GENEESMIDDELEN EN BIOLOGISCHE VOEDING EIND 2009!
De overheid is steeds meer natuurlijke geneesmiddelen en biologische voeding aan het verbieden. Eind 2009 zou deze zogenoemde 'Codex Alimentarius' regel in gaan. Maar als er 1 miljoen handtekeningen zijn dan wordt dit eerst bespreekbaar gemaakt. Weinig mensen weten hiervan omdat het niet in het reguliere nieuws te vinden is. Dus voordat we het weten gaat deze regel sluipsgewijs er in en heeft u alleen nog de keuze uit giftig bespoten voedsel en chemisch/syntetische medicijnen. En dan is het te laat! Voorbeelden van de nieuwe regels:
- geen natuurlijke vitaminen meer in baby- en kindervoeding (zogenaamde voedselveiligheid).
- een groot deel van alle antroposofische geneesmiddelen (en ook van andere natuurlijke middelen, zoals ayurvedische) valt buiten de toegestane samenstelling en wordt dus verboden (de enige reden is dat de registratie-criteria zo zijn opgesteld dat deze middelen erbuiten vallen). Er zijn niet genoeg politieke partijen die tegen de bemoeizucht van de overheid in actie willen komen. Maar bij 1miljoen handtekeningen is de EU verplicht te luisteren. Daarom is het ontzettend belangrijk dat veel mensen deze actie (Eliant) gaan steunen met handtekeningen.
Eliant is een antroposofisch initiatief, maar de zaak waar zij voor strijden is veel breder. Het gaat niet alleen om alternatieve geneeskunst en babyvoeding maar om de vraag in hoeverre wij toestaan dat de overheid (in dit geval de EU) onze vrije keuze beperkt. De stand was ca. 790.000 stemmen en stijgend! Tot nu toe is dit medium onze enige kracht om hiertegen wat te doen. Vul je naam en email in om tijdig de 1 miljoen te halen zodat het bespreekbaar gemaakt wordt.

http://www.eliant.nl/?ac=Teken+de+petitie


STICHTING VOOR INOVATIEF ONDERZOEK EN ONDERWIJS VAN COMPLEMENTAIRE BEHANDELWIJZEN (IOCOB)
De alternatieve geneeskunde staat in Nederland onder grote druk door een klein groepje fanatici. De regering heeft kort geleden aangegeven geen geld te willen investeren in onderzoek naar alternatieve en complementaire geneeskunde. Stichting IOCOB heeft daarom een eigen onderzoeksprogramma ontwikkeld om voor patienten het beste te selecteren en te onderzoeken. Stichting IOCOB is geheel afhankelijk van uw donaties en schenkingen om dit onderzoek mogelijk te maken. HELP DAAROM IOCOB MEE om haar doelstellingen te kunnen realiseren en word vriend van IOCOB. www.iocob.nl


EVENEMENTEN IN HET KADER VAN VACCINATIES
Zaterdag 3 oktober: Symposium over Vaccinaties in Gent

We zijn allemaal opgegroeid met de vanzelfsprekendheid dat vaccinaties noodzakelijk, efficiënt en veilig zijn. Meer en meer wordt volgens sommigen duidelijk dat dit een mythe is, in het leven gehouden door farmaceutische en chemische multinationals, voor wie geneeskunde very big business is. Over deze kwestie gaat het symposium. Zie:
http://citizensinactionbelgium.ning.com/events/event/listByType?type=vaccinatie-informatie
Désirée Röver, een gerenommeerd medisch onderzoeksjournaliste, die vorig jaar een spraakmakend boek over de baarmoederhalskankervaccinatiecampagne heeft geschreven, is één van de sprekers. Zij kent vaccinatie zowel theoretisch als persoonlijk (haar zoontje is begin jaren tachtig aan kanker gestorven) en weet dit alles ook binnen een zeer brede context te situeren.

Za/zo 10-11 oktober in Brussel: Creating a New Paradigm
Because it concerns me and you: Flu vaccination, Economic Crises by Design, ZPE/Free Energy Suppression/ Exopolitics, Coming Earth Changes, Possible social Unrest, Power of Intent, How to prepare yourself and your family! Boek Tickets at
www.GroundCrews.eu


DOCUMENTATIE OVER HET THEMA VACCINATIE
In het blad Medisch Dossier van september 2009 tref je een tweetal bewustzijnsverruimende artikelen aan over de Mexicaanse griep. Voor een abonnement: tel. 0251 – 257927.

In het magazine Frontier van juli/augustus 2009 een artikel over de behandeling van vaccinatieschade en autisme (pag 16 t/m 22) en een artikel over de Bilderbergers/miljardairs die o.m. via de farmacie de overpopulatie van de planeet willen aanpakken (pag. 42 t/m 45).
Voor een abonnement of proefnummer: tel. 020 – 330951.

In het magazine Spiegelbeeld van oktober 2009 is het artikel Een evolutionaire crisis: de grootste uitdaging ooit opgenomen, geschreven door de Werkgroep 9-9-9, bestaande uit Beatrijs Penn, Albert Toby en Nico Appelman. Een absolute aanrader om te lezen! Het artikel geeft een kritische kijk op het ziekmakende medisch-farmaceutische complex. Ook het vaccinatiethema komt uitgebreid aan de orde. Voor een abonnement of proefnummer: tel. (040) 2220418 of www.spiegelbeeld.nl

Op http://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-declaration-of-resistance-to-mandatory-vaccinations vind je de Universele verklaring van verzet tegen verplichte vaccinatie met de mogelijkheid een petitie te ondertekenen.

Websites over het thema vaccinatie:
www.despuitblijfteruit.nl
www.wehaveachoice.weebly.com
http://www.nvkp.nl/
http://www.nujij.nl/video-h1n1-griepvaccin-goedgekeurd!.6645796.lynkx
http://www.naturalnews.com/026723_health_vaccines_immune_system.html
http://www.naturalnews.com/026613_swine_flu_vaccines_pandemic.html
www.verontrustemoeders.nl
www.wijwordenwakker.org
www.projectcamelot.org
www.drcarley.com
www.globalresearch.ca
www.rense.com
www.dr-rath-foundation.org/influenza-fakten
http://articles.mercola.com
www.vaccinatieschade.be
www.wanttoknow.nl
www.willenwijweten.nl
www.argusoog.org
www.illuminati-news.com
www.abovetopsecret.com
www.davidicke.com/content/view/25191


Wij mensen moeten allemáál opstaan en helder maken dat we in vrijheid willen leven en dat we zelf over ons lichaam en onze gezondheid willen beschikken. Dit is een fundamenteel recht dat niet door anderen mag worden geschonden.
Kòm! Lééf! Laten we leven in integriteit en transparantie en in dienstbaarheid aan het grote geheel. Wij danken je voor je moed en de bereidwilligheid dat je deze vaccinatiespecial hebt willen lezen!
Voel je vrij deze brief door te mailen of te kopiëren voor anderen. Verspreid hem onder je vrienden, kennissen, buren, netwerken en de pers. Wij sturen deze brief naar 7.000 e-mailadressen. Als elke lezer hem doorstuurt naar 15 anderen, dan bereiken we binnen een paar dagen 100.000 mensen. Een week later kunnen we gemakkelijk een half miljoen mensen bereikt hebben. Het is van essentieel belang dat deze informatie zich rondzingt.

P.S. Blijf lachen en kijk naar de volgende powerpoints
        - co – Het Ministerie van Volksgezondheid
        - kinderpolitiek

Met stralende groeten,

Karel & Caroline
september 2009
www.stralendegroeten.nl

 

Voor aan- of afmelden van onze nieuwsbrief, klik hier.