Update Caroline

Lieve allemaal,

Om te beginnen, wil ik jullie allemaal bedanken voor de mooie kaarten, e-mails bloemen en cadeautjes, attenties, die ik iedere dag ontvang.

Voorts wil ik jullie een up-date geven.
Mijn linkerhand is nog totaal geblokkeerd: Op 23 december jl. hebben ze in het AMC tijdens de operatie van been en arm, bij de laatste ook 2 ontstekingen gevonden. Ik ben linkshandig, dat betekent dat ik alles rechtshandig moet aanleren. Ik kan nog geen dop openmaken, ik heb maar één hand ter beschikking, daarom bedien ik geen computer of telefoon, kan daarom geen mails beantwoorden en zijn telefoongesprekken moeilijk. Daarom vraag ik jullie rechtstreeks Erik te bellen. Hij is net verhuisd en heeft daar geen vaste telefoonaansluiting. Zijn mobiele nr. is: 06-42392188 ’s morgens van 10.00-11.30 uur. De rest van de dag is hij ambulant. Ik wil iedereen verzoeken eerder opgegeven nummers niet meer te bellen m.n. het telefoonnummer van Ineke Ebbinge (020-6853961). Erik is daar niet meer te bereiken.

Mariëlla gaat 1 februari verhuizen.
Ik had gehoopt haar na de laatste nieuwsbrief hier nog een keer te zien, maar dat is helaas niet gelukt. Ze is goud waard. Ze heeft me van Dr. Hauska Moor-lavendel-olie gegeven, waarmee je anderen niet toe laat in je aura. Misschien ook goed voor jullie.
Van Sabine Balcaen, ontving ik een e-mail met foto van Karel & Danny, zo herinner ik me hem het liefst: “lachend”! En dat wil ik met jullie delen.

Lieve groet,

Caroline (& Karel)