Vaccineren OF NIET? Karel & Caroline op YouTube

Karel & Caroline van Huffelen, Postbus 141, 8160 AC Epe www.karelencaroline.nl contact@karelencaroline.nl

Nationale Binnenluchtdag afgelast
De Nationale Binnenluchtdag van 21 november 2009 in ’s Hertogenbosch waar wij een lezing Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk zouden geven, is afgelast.


Sinterklaas- en Kerstaanbieding
Al onze boeken zijn nu met een forse korting verkrijgbaar. Kijk op 
deze flyer. De actie loopt tot 1 januari 2010.


Lezing over Peru
Morgen, vrijdagavond 20 november geven wij een diapresentatie over Peru/Bolivia in het kader van de sponsoring van de Stichting Kuychi (De Regenboog) van Helena van Engelen die straatkinderen uit Cuzco in Urubamba (Heilige Vallei van de Inca’s) een thuis heeft gegeven. In hetzelfde kader vinden die avond een diner plaats (vanaf 17.30 uur) en een kunstveiling t.b.v. Kuychi. Muzikale omlijsting door het inspirerende Duo ToBe. Voor aanmelding:
www.ophodenpijl.nl


Beste lezer(es),

De laatste weken zijn we vaak geconfronteerd met de media. De reguliere media blijken echter steeds bevooroordeeld te zijn. Ze promoten vaccinaties, Klink, Osterhaus en Coutinho, terwijl die géén enkele essentiële informatie verstrekken over de inhoud en de mogelijke bijwerkingen van het vaccin tegen de Mexicaanse griep.

Wij gaan staan voor de kinderen!
Nu vanaf 23 november gezonde kinderen (van 6 maanden t/m 4 jaar) en zwangere vrouwen aan de beurt zijn, hebben we besloten om openheid van zaken te geven waar de overheid het laat afweten. We hebben een film over Vaccineren OF NIET? geproduceerd, welke is verdeeld over vier korte YouTube-filmpjes.
Kijk hier voor deel 1, deel 2, deel 3, en deel 4.

Voel je vrij om deze link over het internet te laten rondzingen. Je ontvangt binnenkort ook nog een uitgebreide nieuwsbrief met de laatste stand van zaken!


Nieuwe data botscandagen
Goed nieuws voor het zuiden van Nederland, Zeeland en onze Belgische vrienden. Op 23 november stelt het Centrum Mheer Zijhn (vlakbij Maastricht) haar deuren open voor alle mensen, die ons zo vaak om een botscandag hebben gevraagd in het zuiden van het land. Ook in Zeeland zullen op 26 en 27 november (2 dagen!) botscans worden gehouden.
Klik
hier voor een lijst met data, tel.nrs en e-mailadressen waar u terecht kunt voor één van de komende botscandagen. In Lelystad vindt de botscandag plaats bij kinderarts en homeopaat dr. Fred Vergote.
De botscans kosten ca. € 30 en worden door de meeste verzekeraars vergoed. Er wordt een scan gemaakt van de hiel middels geluidstrillingen en u ontvangt tevens informatie over OsteoDenx. Dat is een natuurlijk produkt dat de zelfwerkzaamheid van het lichaam activeert, waardoor bot opnieuw wordt aangemaakt. Let wel: het houdt de afbraak (osteoporose) van de botten niet alleen tegen, maar zorgt er ook voor dat er nieuw bot ontstaat. Dr. Naidu, de ontwikkelaar van OsteoDenx komt in januari 2010 uit met een Engelstalig boek. In het Amerikaanse Vakblad voor Osteoporose stond aan het begin van dit jaar een lovend
artikel over OsteoDenx.

Met stralende groeten,

Karel & Caroline
november 2009
www.stralendegroeten.nl

 

Voor aan- of afmelden van onze nieuwsbrief, klik hier.